Ultieme ontspanning


De vraag die deze week aan bod komt in het project #boostyourpositivity is: Waar kunnen jullie echt van ontspannen?

Wij hebben geen kinderen, dus ik heb zelf vrij goed in de hand wanneer en hoe ik wil ontspannen. Ik heb ook niet vaak het gevoel dat ik over mijn limieten ga. Ik probeer mij van stress op het werk of andere troubles simpelweg niet te veel aan te trekken. Hoe ik dat doe? Ik denk dat dat een ingesteldheid is, een ingesteldheid die aangeboren is of spontaan gegroeid, want ik heb me er niet eens voor moeten inspannen. Ik ben er wel blij mee. Ontspannen lukt me dus ook vrij goed. Mijn vrijdagavond is zo’n beetje heilig op dat vlak. Na de werkweek kruip ik graag in mijn zetel met iets ongezonds en een tijdschrift of Netflix. Ik zal niet snel een afspraak maken op vrijdagavond, behalve als die ook ontspannend is.

Mijn vriend weet dat en respecteert dat goed. Dat is een avond dat hij op café gaat met de collega’s of naar de kajak gaat. Met de verbouwingen is het wel nogal druk natuurlijk en ik heb geen vaste sportavond meer. Vrijdagavond zou een goed moment zijn om te sporten, maar dat gaat toch een beetje aanvoelen als het opgeven van ‘mijn’ avondje, vrees ik …

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

4 Comments

 • deniesdenies
  February 26, 2015 at 6:12 am

  Heerlijk om zo’n avondje voor jezelf te hebben. Die Tony’s zien er heerlijk uit!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   February 26, 2015 at 6:47 am

   Dat zijn ze ook. 😉 De lekkerste smaken wat mij betreft!

 • misssexandthecity
  February 26, 2015 at 10:45 am

  Ik zou zo graag mijn dinsdagavonden terug hebben 🙂

 • Le petit requin
  February 26, 2015 at 12:33 pm

  Ik ben jaloers op jouw van nature relaxte ingesteldheid! 🙂
  Goed idee ook om zo’n vaste lege avond te houden om te bekomen van de week; eentje om te onthouden voor als ik terug werk heb!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram