De vraag die deze week aan bod komt in het project #boostyourpositivity is: Waar kunnen jullie echt van ontspannen?

Wij hebben geen kinderen, dus ik heb zelf vrij goed in de hand wanneer en hoe ik wil ontspannen. Ik heb ook niet vaak het gevoel dat ik over mijn limieten ga. Ik probeer mij van stress op het werk of andere troubles simpelweg niet te veel aan te trekken. Hoe ik dat doe? Ik denk dat dat een ingesteldheid is, een ingesteldheid die aangeboren is of spontaan gegroeid, want ik heb me er niet eens voor moeten inspannen. Ik ben er wel blij mee. Ontspannen lukt me dus ook vrij goed. Mijn vrijdagavond is zo’n beetje heilig op dat vlak. Na de werkweek kruip ik graag in mijn zetel met iets ongezonds en een tijdschrift of Netflix. Ik zal niet snel een afspraak maken op vrijdagavond, behalve als die ook ontspannend is.

Mijn vriend weet dat en respecteert dat goed. Dat is een avond dat hij op café gaat met de collega’s of naar de kajak gaat. Met de verbouwingen is het wel nogal druk natuurlijk en ik heb geen vaste sportavond meer. Vrijdagavond zou een goed moment zijn om te sporten, maar dat gaat toch een beetje aanvoelen als het opgeven van ‘mijn’ avondje, vrees ik …

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!