30 voor 30 gerhildemaakt.wordpress.com1. 1000 km fietsen
Op vrijdag 13 februari fietste ik mijn duizendste kilometer. Ik dacht al dat die dag speciaal aanvoelde, maar kon er de vinger niet op leggen. 🙂
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken
Tussenstand: De Burgerij aan het Eilandje – den Angelus in Prosperpolder – Paviljoen ‘t Schor in HulstBar Attak in Borgerhout Kandinsky in Kapellen ‘t Antwaerps Bierhuiske – Cantaloop in Berchem Brel in Oud-Berchem – Mosselino in Schoten – Bar’rique in Berchem Den Bosduin in Kalmthout
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 200ste blogbericht posten (dit bericht is nummer 110)
Tussenstand: Dit is bericht nummer 169.
6. op gewicht blijven (of zakken)
7. 5 dingen flocken
8. maximaal 5 nieuwe kledingstukken kopen (sokken en ondergoed niet meegerekend)
Tussenstand: een winterjas met kap, een broek
9. op citytrip gaan in eigen land
10. de gang schilderen in onze huidige woning (na de verhuis, voor de volgende eigenaars)
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 12 boeken lezen
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 12 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
Tussenstand: pannenkoekenmuffins – witte chocolade met cranberry
15. 3 items van mijn Pinterestbord DIY maken
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. een fotoalbum maken van ons feest
18. deelnemen aan Secret Santa
19. een dierentuin bezoeken die ik nog niet bezocht heb
20. naar een comedian gaan kijken
21. véél bezetsel afsteken
22. deelnemen aan een kledingruil
23. naar de sauna/hamam gaan
Twaalf jaar samen vonden we wel een gelegenheid om nog eens naar de sauna te gaan. Het werd sauna én stoomcabine, want mijn vriend zit met een stevige verkoudheid. We hebben ervan genoten!
24. een week overleven zonder chocolade
25. naar de cinema gaan
26. 100 items weggooien/weggeven
27. verhuizen naar onze nieuwe woning
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
‘Zomaar’ een cadeautje kopen is het natuurlijk al niet meer als het in een lijstje staat, maar kom. Toen wij tien jaar samen waren, kreeg ik van mijn vriend een boeket met tien witte rozen (is het geen schatje?). Ik had helaas niets voor hem (al was ik stiekem wel op hetzelfde idee gekomen, maar ik had het niet tot uitvoering gebracht). Dus daar en dan besliste ik om niet snel nog iets te kopen, maar om voor ons twaalfjarig samenzijn iets voor hem te kopen: een fles van zijn favoriete whisky die twaalf jaar gerijpt heeft.
30. een dagje weg met vriendin S.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!