pannenkoeken als ontbijt (overschot van de dag ervoor) * goed nieuws van de belastingen * nog een opname bijwonen van De Schuur van Scheire * de schattige dino die voor mijn voeten staat

Dino De schuur van Scheireleuke reacties op mijn blog (dank je wel!) * 12 jaar samen * samen naar de sauna * parken in de omgeving gaan verkennen * zo veel kunnen wandelen zonder steunverbanden * eindelijk terug een rok kunnen dragen * een man met een papegaai op de schouder in het park zien * op citytrip in Ieper (verslagje volgt!) * uitwaaien aan zee * de zon op mijn snoet (wat een heerlijk voorjaarsweer!) * een geweldige B&B met superuitgebreid ontbijt * op bezoek bij de grootmoeder van mijn vriend * lekkere taart en cake eten in het zonnetje

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!