Ik vrees dat ik een aanleg heb voor verslavingen. Mijn gewicht maakt dat duidelijk (na mijn strenge dieet ben ik gewoon volledig hervallen, helaas), maar ook mijn gedrag. Netflix bleek nogal gevaarlijk voor mij. Ik heb de neiging om series meteen te verslinden. Zo heb ik al Call the Midwife en The Paradise verslonden, telkens op een paar weken. Ik kijk er gelukkig telkens maar รฉรฉn tegelijk.

De spelletjes op mijn gsm blijken ook telkens korte, maar intense verslavinkjes te zijn. Ik ben nooit een echte gamer geweest, maar hou wel van korte, simpele spelletjes zoals Tetris, Mijnenveger en Vier op een rij. Die laatste twee heb ik dan ook op mijn gsm, net als Sudoku en Woordenzoeker. Die simpele spelletjes speel ik graag tussendoor, maar als er een nieuw spelletje komt, vergeet ik de oude meestal nogal snel. Vorige zomer ontdekte ik Wordfeud en was ik al snel iedereen aan het aansporen om dat ook te spelen, want je spelplezier hangt natuurlijk af van andere mensen.

Mijn broer stuurde mij trouwens ooit een mail met als onderwerp ‘Echt dus hรฉ’ en in de mail enkel volgende afbeelding.

Wordfeud idioten http://gerhildemaakt.wordpress.comIntussen ontdekte in Candy Crush Saga. Ik kende het natuurlijk al langer (vooral van die vervelende uitnodigingen via Facebook van mensen met wie je verder eigenlijk geen contact meer hebt) en het leek mij maar niets. Toen mijn vriend het begon te spelen, lachte ik hem (niet zo) stiekem uit, want: roos en voor bakvissen. Toen installeerde ik het zelf en tegenwoordig zit ik regelmatig mijn gsm te controleren om te zien of ik al een nieuw leven heb (ik weiger te betalen, ja). Mijn treinrit ‘s morgens bestaat niet meer uit het lezen van de Humo (te vaak tetterende mensen om mij te kunnen concentreren op een interview ook), maar steeds vaker uit Candy Crush Sage en Candy Crush Soda Saga, al vind ik die laatste minder tof.

Ken jij nog een leuk spel voor op je gsm? Binnenkort ben ik Candy Crush waarschijnlijk ook beu …

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!