BnB De boskanter: een aanrader!


BnB De boskanterWij waren zo tevreden over de B&B waar we verbleven tijdens ons weekendje Ieper en kust, dat ik er graag een aparte post over schrijf.

We hadden nog een bon van Vivabox en kozen voor B&B De boskanter vanwege de ligging (ah ja, we wilden graag Ieper bezoeken), de sauna (20 euro extra) en het stuk taart bij aankomst.

We mochten vroeger komen dan voorzien (vanwege onze trip naar Ieper) dus dat was al heel vriendelijk. Bij aankomst kregen we een rondleiding en meteen een stuk zelfgebakken taart met koffie of thee. De kamer was niet helemaal mijn smaak, maar wel netjes en vooral heel ruim. Eigenlijk was heel de eerste verdieping voor ons (slaapkamer, badkamer met bubbelbad, sauna, aparte zithoek (met slaapzetel) en groot terras). In de kamer stond ook een kakelende kip, waar we ons kostelijk mee geamuseerd hebben.

Kip in Bnb De boskanterEr stond ook een karafje witte wijn klaar en ‘s avonds kregen we zelfs een zelfgebrouwen biertje om te proeven. Niet door hen gebrouwen, maar wel door iemand die ze kennen. Zeer smakelijk, al spoot het wel uit het flesje bij het openen. Het deed ons een beetje denken aan een Boerinneken, lekker!

‘s Morgens waren we verrast door de grote keuze bij het ontbijt: kleine koffiekoekjes, veel soorten charcuterie en kaas, yoghurt, zelfgemaakte confituur en cupcakes, versgeperst fruitsap, koffie & thee, ananas … ‘Willen jullie een eitje? Kies maar hoe je het wil.’ ‘Euhm, ja, een spiegeleitje dan graag.’ We aten ons buikje rond.

Zoek je een toffe B&B om de Westhoek te verkennen? Ga dan zeker naar hen en koop geen bon van Vivabox, het is zelfs goedkoper zonder …

B&B De boskanter is niet op de hoogte van deze blogpost.

Tags: , , , ,
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram