eindelijk weer eens iets van sport kunnen doen (buiten mijn nuttige fietstochtjes tussen station en werk) * een kilometer zwemmen * amper stijf zijn * verlofdagen met zon

blogboek in de zonlang in bed kunnen blijven liggen * Hobbes die meer en meer een knuffelpoes wordt * bonnen krijgen van Danone (omdat ik meedeed aan #boostyourpositivity, maar niet naar de brunch kon) * mijn vriend die een hipstercamera koopt en zich opnieuw kan uitleven met polaroids * een buurtbewoner kunnen helpen via Peerby * gezellig brunchen in Bar’rique * bijbabbelen * een bloemstuk krijgen * lazy sunday * mijn vriend die vegetarisch kookt * pasta * mijn vriend die mijn gsm fatsoenlijk updatet (ziet er vies uit, he, ‘updatet’?) * verf winnen bij Eliza * Mastermind en Wie is het spelen met nichtje W. * de buurvrouw die een pakketje aanpakt als wij niet thuis zijn * zon op mijn snoet

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!