Zin om te ruilen?


penny-floorWij zouden ons toekomstig gastentoilet een vloer als degene op de foto hierboven willen geven. Met eurocentjes weliswaar (enkel die van een cent). Volgens mijn vriend zijn berekening hebben we 5 769 centjes nodig. Dat zijn er vééél!

We krijgen al heel wat hulp bij onze inzameling, maar die bronnen zijn natuurlijk niet eindeloos. Daarom zou ik hier graag een ruilhandeltje beginnen. Momenteel maak ik geen juwelen meer, maar ik heb nog wel een hele voorraad.

Heb je zin om wat centjes te ruilen voor een paar oorbellen of een ring of een speldje of … Mail dan gerust naar [email protected], dan spreken we verder af. Laat ons zeggen dat ik vanaf 25 centjes wil ruilen, maar hoe meer, hoe liever natuurlijk.

Hieronder nog wat voorbeeldjes van wat ik allemaal ooit gemaakt heb, maar we zoeken gewoon tot we iets naar jouw goesting hebben natuurlijk. Meer voorbeelden kan je hier vinden, op mijn Facebookpagina die op sterven na dood is. Ik ga wel geen nieuwe juwelen maken, daar hebben we momenteel geen plaats voor.

Als je dan toch in je rosse centjes zit te zoeken: steun Kom op tegen kanker met de andere centjes!

En als jouw ééncentjes voor 24 april bij mij geraken, verdubbel ik dat bedrag en breng ik dat binnen bij KBC voor de actie. En als je zelf niet bij KBC geraakt, mag je de rest van je centjes mee in die envelop gooien, dan zorg ik dat dat op tijd bij de bank is om de actie te steunen.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

17 Comments

 • mooiding
  April 7, 2015 at 9:31 am

  Wat een leuk idee, die vloer!
  Ik kDe rostjes gaan hier allemaal in de spaarpotten van de kindjes…

  • mooiding
   April 7, 2015 at 9:32 am

   Ik kan wel niet helpen. (ontbreekt in mijn vorig berichtje, geen idee wat er gebeurde)

   • gerhilde
    gerhildemaakt
    April 7, 2015 at 12:30 pm

    Of je kan de rosse centjes in de spaarpotten wisselen voor grotere centjes … Je maakt natuurlijk zelf ook juweeltjes, dan is deze ruil waarschijnlijk minder interessant. 😉

    • mooiding
     April 7, 2015 at 1:20 pm

     Awel, ze willen vooral veel centjes, die dochters. Dus 100 rostjes in ruil voor 1 euro, dat komt niet goed…
     En de juweeltjes, daar moet ik dringend weer mee verder doen!

 • fiekefatjerietjes
  April 7, 2015 at 9:38 am

  Ha! Ik stuur je een mailtje! 🙂

 • sandy
  April 7, 2015 at 7:39 pm

  mailtje verzonden !! Ik ben fan van je oorbellen, dus moet mijn slag vlug slaan 😉

 • Dietemiet
  April 8, 2015 at 9:04 am

  Geweldige vloer! Ik ben benieuwd naar het resultaat.

 • Le petit requin
  April 9, 2015 at 6:19 pm

  Ik mail je! Als je het niet erg vindt, dat ik het idee voor deze vloer in een verre toekomst misschien ooit wel steel 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   April 9, 2015 at 8:46 pm

   Geen probleem, ik heb het idee zelf gestolen van Pinterest. 🙂

 • zinderen
  April 12, 2015 at 3:24 pm

  echt een tof idee… wil gerust ruilen, maar ik (ver)draag geen oorbellen meer…

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   April 12, 2015 at 3:28 pm

   En (ver)draag je speldjes, ringen of kettingen? Die heb ik ook in de aanbieding, hoor.

   • zinderen
    April 12, 2015 at 5:19 pm

    speldje en ketting zie ik wel zitten….

 • Khadetjes
  April 17, 2015 at 9:26 am

  Haha, ik ben aan het bijlezen en denk: “ja, een slachtoffer voor de centjes die ik nog liggen heb van mijn trouw”. Heb je er nog vandoen?

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   April 17, 2015 at 12:32 pm

   Zeer zeker! 5000 centjes spaar je niet op één-twee-drie bij elkaar. Stuur maar een mailtje.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram