Ruilen #1


tussenstand

Onlangs stelde ik een ruil voor: ééncentjes voor zelfgemaakte juwelen en dat lijkt wel te werken. Ik voegde in de titel een #1 toe, omdat ik weet dat er al zeker een #2 volgt en ik hoop dat er natuurlijk nog veel mogen volgen. Hierboven kan je onze huidige verzameling zien. Het gaat best goed, we schatten dat we ongeveer 1000 centjes hebben. Dat is al veel (heel veel), maar we moeten aan 5 769 centjes geraken, dus ik wil zeker nog ruilen!

De eerste die mij centjes wist te bezorgen, was Annelyse. Zij wist mij veel centjes te bezorgen en kreeg dus ook meer dan een paar oorbellen in de plaats (zij maakte zelfs ook reclame voor mijn ruilactie!). Ik mocht haar verrassen, maar in groen en geel had ze nog geen oorbellen. De enige gele die ik nog had, waren bijtjesoorbellen. Niet meteen iets dat iedereen leuk vindt, maar ze heeft ook een dochter, dus die leken me eventueel wel leuk voor haar. De roze gaf ik als extraatje, omdat die kleur mij leek te passen bij een armband waarvoor ze bijna had moeten vechten.

oorbellen Annelyse

Ook Miss Caesar wist mij veel centjes te bezorgen. Zij vroeg oorbellen in donkermarineblauw, geel (had ik niet meer) of rood. Ook haar mocht ik verrassen, altijd leuk (en ook spannend natuurlijk). Zij kreeg onderstaande oorbellen.

Kim

Ook Geertrui bezorgde mij al snel centjes. Zij vroeg een paar rode oorbellen en vond onderstaande paar rechts wel mooi. Die gingen dus haar richting uit.

oorbellen Geertrui

 

Heb jij ook nog veel ééncentjes liggen en zou jij graag zelfgemaakte juwelen in de plaats krijgen? Ik heb ook speldjes, kettingen en ringen in de aanbieding, hoor. Mail me gerust ([email protected]) en we zoeken samen tot we iets vinden naar jouw smaak.

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

  • misscaesar
    April 29, 2015 at 12:36 pm

    We beginnen gewoon weer opnieuw met centjes te sparen ? mijn oren zijn je dankbaar, toffe ruil!

  • Le petit requin
    May 5, 2015 at 11:38 am

    Leuk dat er zoveel reactie op komt! Alleszins blij te lezen dat je de centjes goed ontvangen hebt en heel benieuwd naar de wolkjesoorbellen 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram