nog genieten van enkele mooie dagen met zon * een ideaal plekje ontdekken om in de avondzon nog wat te lezen, vlak bij huis, met vaste ligzetels

avondzonhet volledig traject naar het werk (27 km) kunnen fietsen zonder pech en met best een mooie route * de terugweg die beter lukt (zon geeft mij energie, echt) * toch goed weer hebben op een vrije dag, hoewel het eerst niet zo was voorspeld * lezen in het zonnetje * een mooi boeketje tulpen krijgen * een rondleiding geven in ons huis / onze bouwwerf * bijbabbelen met ex-collega’s * koekjes met cranberries en witte chocolade, njam * veel centjes opgestuurd krijgen * anderen blij maken met juweeltjes * uitgenodigd worden voor een boekenclub * eindelijk nog eens naar de kapper gaan * tijd kunnen steken in mijn blog * een paar uur relaxen in de Cargo * een stukje Oreotaart * een actie voor Nepal steunen * tickets bestellen voor OLT (en hopen op goed weer) * de poesjes voor het eerst buiten laten sinds de verhuis (Jip gaat meteen op verkenning uit, Hobbes blijft braaf op ons terras) * nieuwe recepten uitproberen * nieuwe recepten die lukken * een paar uurtjes naar de zoo gaan

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!