Count your blessings #31


http://gerhildemaakt.wordpress.comproevertjes in pop-upbar Olala * een lekker biertje ontdekken: blonde stoot * een leuk voorstel krijgen op het werk * mijn vriend die verjaart en blij is met mijn cadeautjes * mijn vriend die een te zot cadeau krijgt (al kunnen we het momenteel nog niet wegzetten) * nog eens in een kajak zitten * impulsieve bezoekjes * beter weer dan voorspeld * lang weekend

IMG_20150514_130213een dagje met de nichtjes naar de zoo (zo’n dag waarop omstaanders denken dat wij wel erg vroeg zijn begonnen met kinderen, gelukkig speken de nichtjes ons luid en duidelijk aan met ‘tante’ en ‘nonkel’) * na het werk nog van het zonnetje kunnen genieten * een fotoalbum maken van ons feest (binnenkort laat ik het hier in detail zien) * bankjes zoeken in de zon (bij gebrek aan eigen terras) * douchen na een paar uurtjes verbouwstof vreten * lekker gaan eten in Burgers & Booze * vliegtuigen kijken op de Fly-in van Stampe & Vertongen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

  • Le petit requin
    May 21, 2015 at 8:45 am

    Oh leuk, kajakken! (en de rest ook, maar man, wat is kayakken al lang geleden)

  • Raya
    May 25, 2015 at 11:36 pm

    Ik wil ook eens kajakken! Heb ik nog nooit gedaan. Mooi lijstje.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram