http://gerhildemaakt.wordpress.comproevertjes in pop-upbar Olala * een lekker biertje ontdekken: blonde stoot * een leuk voorstel krijgen op het werk * mijn vriend die verjaart en blij is met mijn cadeautjes * mijn vriend die een te zot cadeau krijgt (al kunnen we het momenteel nog niet wegzetten) * nog eens in een kajak zitten * impulsieve bezoekjes * beter weer dan voorspeld * lang weekend

IMG_20150514_130213een dagje met de nichtjes naar de zoo (zo’n dag waarop omstaanders denken dat wij wel erg vroeg zijn begonnen met kinderen, gelukkig speken de nichtjes ons luid en duidelijk aan met ‘tante’ en ‘nonkel’) * na het werk nog van het zonnetje kunnen genieten * een fotoalbum maken van ons feest (binnenkort laat ik het hier in detail zien) * bankjes zoeken in de zon (bij gebrek aan eigen terras) * douchen na een paar uurtjes verbouwstof vreten * lekker gaan eten in Burgers & Booze * vliegtuigen kijken op de Fly-in van Stampe & Vertongen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!