http://gerhildemaakt.wordpress.com

Ik leefde mij nog eens uit in de ecowebshop Kudzu. De vorige producten zijn mij goed bevallen en ik wilde eens wat nieuwe dingen testen.

https://gerhildemaakt.wordpress.com

Ik gebruik vrij regelmatig lippenbalsem en ben nog steeds op zoek naar een goede zonder minerale olie. Ik kocht er twee van Crazy Rumors (Limeade en Raspberry Sorbet) en een met bessensmaak van Yes to Carrots.

Kudzu tandenborstel

Ik wilde ook graag van mijn plastieken tandenborstel af en koos voor een van bamboe. Die met witte haren voor mijn vriend, die met blauwe haren voor mij. De Humble Brush is zeer ecologisch, want gemaakt van duurzame bamboe. Zowel de verpakking als de borstel zijn biologisch afbreekbaar (de haren niet, vermoed ik). De tandenborstel is ook ethisch verantwoord, want voor elke verkochte tandenborstel doneren ze aan mensen in nood. De tandenborstel poetst goed, maar ik proef de bamboe en dat vind ik wel wat jammer. Ik blijf deze zeker wel gebruiken (tot hij niet meer goed is natuurlijk) en spoel mij mond nu gewoon iets vaker na.

http://gerhildemaakt.wordpress.com

Ten slotte kocht ik ook een verpakking met herbruikbare wraps. Voor mijn lunch heb ik voldoende pottekes in huis, maar voor bijvoorbeeld broodpudding of koekjes zocht ik nog iets dat gemakkelijk aanpasbaar is en na gebruik niet veel plaats inneemt. Er past niet echt veel in, maar daarvoor heb ik het dan ook niet gekocht. Het is gemakkelijk afwasbaar: ik ben fan!

Kudzu is niet op de hoogte van deze blogpost.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!