Twee jaar geleden waren wij tien jaar samen en gaven wij een feest. Wij hadden vrij vroeg in onze relatie beslist dat we nooit zouden trouwen en vonden tien jaar wel een mooie periode om te vieren. In mijn 30-voor-30-lijstje was puntje 17 het maken van een fotoalbum voor dat feest, want oeps, dat was er nog steeds niet. Eind juli word ik effectief 30, dus maakte ik er eindelijk eens werk van. Ik koos voor webprint.nl voor het maken van dit fotoalbum.

http://gerhildemaakt.wordpress.comTadaa! Superblij ben ik met het album! Het opstellen was gemakkelijk: het programma wijst zichzelf uit (en installeert niets op je computer, joepie!). Je kan spelen met achtergronden, fotoschikkingen, tekstvlakken … Enige nadeel vond ik dat er een foto op de kaft moest komen. Ik wilde oorspronkelijk een kaft met foam met dan enkel wat tekst op, maar omdat er een foto op moest, koos ik voor een harde kaft, want een foto op foam leek mij maar niets. Al ben ik zeker ook blij met de huidige kaft! Die taart heeft mijn zus toen gemaakt, lekker symbolisch met de kleuren (zoals uit de posts met de poesjes al bleek, verwijzen de kleuren naar onze haarkleuren). Leuk detail van haar, mooi in beeld gebracht door de fotograaf en daarom ook heel geschikt als coverfoto.

Nog wat details uit het album:

http://gerhildemaakt.wordpress.com http://gerhildemaakt.wordpress.comhttp://gerhildemaakt.wordpress.comOns geweldig rockabillybandje Rocket 88!

http://gerhildemaakt.wordpress.comHet prachtige uitzicht …

http://gerhildemaakt.wordpress.com http://gerhildemaakt.wordpress.comHet heerlijke (en zeer uitgebreide) dessertenbuffet!

Leuk om nog eens bij weg te dromen, twee jaar na datum.

Ik mag onder mijn lezers een waardebon van 30 euro verloten. Meedoen is simpel: gewoon in de reacties zeggen welk(e) product(en) je met de waardebon zou aankopen. Extra leuk vind ik het als je mij volgt op Pinterest, Bloglovin’ en/of Instagram! Meedoen kan tot en met 30 mei 2015.
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!