de gevel die onder handen genomen wordt (foto’s volgen) * een elektrische fiets testen en weten dat ik binnenkort meer ga bewegen, want ik krijg (!) die voor woon-werkverkeer * terrasje bij de buren * op babybezoek bij mijn neef * een baby op mijn schoot die daar wel goed blijkt te zitten (altijd blij als ze niet beginnen wenen) * bijbabbelen * gaan eten bij Bascule (aanrader!) * een metroticketje krijgen * op citytrip naar Brussel met vriendin S.

Manneken Piseen gezellige last minute BBQ * mee kunnen rijden met mijn vriend op de dag van de treinstaking * op babybezoek bij een collega * bijbabbelen met (ex-)collega’s * taart die lijkt te mislukken en toch nog wel in orde komt (ongeveer) * de verjaardag van mijn vriend vieren op een mooie locatie waardoor we niet echt last hadden van het mindere weer (al is beter weer natuurlijk altijd leuker

Kiosk Koning Albertpark

 

Winnaar give-away!

Ik schreef alle namen van de deelnemers op briefjes en gooide die voor de kat, in de hoop dat hij ermee zou beginnen spelen en er zo één uit kon kiezen. Dit was het resultaat.

Jip

Het kon hem niets schelen, helaas, dus mocht mijn vriend een briefje trekken.

winnaar Le petit requin

De winnares kreeg al een mailtje. Dank aan de deelnemers!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!