#mijnkorteritten * als tester geselecteerd worden voor Kathleen haar cursus Meststoffen voor je blog * een dagje verlof op een warme dag * Tony’s Chocolonely ontdekken in de nieuwe Albert Heijn aan de Wezenberg (jammer dat ze de gele niet hebben — met noga — maar verder wel alles; AH aan de Groenplaats: volgen jullie ook?) * lekker brunchen en aperitieven op het geweldige terras van (net verhuisde) vrienden * schoolfeest van het petekindje van mijn vriend (alleen onvoorstelbaar dat ze geen schaduw hadden voorzien op die zonnige dag) * BBQ * gezellig verjaardagsfeestje * fietsen in de zon * garageverkoop bij mijn ouders * rabarber eten (jaaaren geleden was dat) * stroopwafelijs

stroopwafelijsavondzon in de Cargo in Park Spoor Noord * boekje lezen in de avondzon (ik zit terug in mijn leesflow!) * babbelen met gelijkgestemden * avondzon op het terras van Bar’rique * een dagje naar Pairi Daiza (wat is het daar mooi)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!