Count your blessings #33


#mijnkorteritten * als tester geselecteerd worden voor Kathleen haar cursus Meststoffen voor je blog * een dagje verlof op een warme dag * Tony’s Chocolonely ontdekken in de nieuwe Albert Heijn aan de Wezenberg (jammer dat ze de gele niet hebben — met noga — maar verder wel alles; AH aan de Groenplaats: volgen jullie ook?) * lekker brunchen en aperitieven op het geweldige terras van (net verhuisde) vrienden * schoolfeest van het petekindje van mijn vriend (alleen onvoorstelbaar dat ze geen schaduw hadden voorzien op die zonnige dag) * BBQ * gezellig verjaardagsfeestje * fietsen in de zon * garageverkoop bij mijn ouders * rabarber eten (jaaaren geleden was dat) * stroopwafelijs

stroopwafelijsavondzon in de Cargo in Park Spoor Noord * boekje lezen in de avondzon (ik zit terug in mijn leesflow!) * babbelen met gelijkgestemden * avondzon op het terras van Bar’rique * een dagje naar Pairi Daiza (wat is het daar mooi)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

  • Le petit requin
    June 16, 2015 at 9:47 pm

    Die Tony’s Chocolonely heb ik nog nooit geproefd; misschien toch maar eens werk van maken precies 🙂

  • Elke
    June 22, 2015 at 6:08 pm

    Leuke foto’s zeg! 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram