Dinsdag pinsdag #9


Dinsdag! Tijd voor een nieuwe lading inspiratie, quotes en schattigheid!

DIY

http://www.dinastie.nl/diy-scrub-met-rozenblaadjes/

Op de blog van Dina (een Nederlandse meid die van bloemen houdt) zag ik een DIY voor een scrub met rozenblaadjes. Ik scrub eerlijk gezegd amper (oeps), maar als ik dat doe dan toch liefst met een natuurlijke scrub (beter voor huid en milieu). Dank voor de tutorial, Dina!

Kokeneteken

Griekse tomatenrijst met feta

Toen ik het recept voor Griekse tomatenrijst met feta tegenkwam, besloot ik het dezelfde avond nog te maken. Een recept waarbij je maar één pot vuil moet maken? Ik ben fan! Ik volgde het recept niet 100 %, maar het is lekker en simpel, een aanrader dus.

Zoetigheid

https://www.pinterest.com/pin/557601997592033600/

De zomervakantie staat voor de deur: ijsjestijd! Al is het wat mij betreft altijd ijsjestijd, mmmm!

Woorden

positiefs

Count your blessings, en al.

Schattig

eendjes

Ik fiets elke dag langs een ven en tref daar ook al weleens deze situatie aan, maar dan met wat minder kuikentjes. Schattig!

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

Dinsdag pinsdag #22

Dinsdag pinsdag #21

Dinsdag pinsdag #20

1 Comment

  • Le petit requin
    July 16, 2015 at 12:07 pm

    Ik ben momenteel nog een gekocht potje scrub aan het opgebruiken (van The Body Shop, dus ik hoop zonder plastic deeltjes, maar ergens vrees ik ervoor), maar dat zelfgemaakt receptje ziet er zo belachelijk gemakkelijk uit dat het mij zelfs minder werk lijkt dan naar de winkel te gaan achter een nieuwe pot!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram