Dinsdag! Tijd voor een nieuwe lading inspiratie, quotes en schattigheid!

DIY

http://www.dinastie.nl/diy-scrub-met-rozenblaadjes/

Op de blog van Dina (een Nederlandse meid die van bloemen houdt) zag ik een DIY voor een scrub met rozenblaadjes. Ik scrub eerlijk gezegd amper (oeps), maar als ik dat doe dan toch liefst met een natuurlijke scrub (beter voor huid en milieu). Dank voor de tutorial, Dina!

Kokeneteken

Griekse tomatenrijst met feta

Toen ik het recept voor Griekse tomatenrijst met feta tegenkwam, besloot ik het dezelfde avond nog te maken. Een recept waarbij je maar één pot vuil moet maken? Ik ben fan! Ik volgde het recept niet 100 %, maar het is lekker en simpel, een aanrader dus.

Zoetigheid

https://www.pinterest.com/pin/557601997592033600/

De zomervakantie staat voor de deur: ijsjestijd! Al is het wat mij betreft altijd ijsjestijd, mmmm!

Woorden

positiefs

Count your blessings, en al.

Schattig

eendjes

Ik fiets elke dag langs een ven en tref daar ook al weleens deze situatie aan, maar dan met wat minder kuikentjes. Schattig!

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!