vijf kilometer kajakken (er is nog wat werk aan mijn houding en tempo, maar dat komt nog wel) * toch nog aan het boek voor de volgende (mijn eerste) bijeenkomst van de boekenclub geraken (dank je D.) * dat boek (Mr Gwyn van Baricco) snel uitgelezen krijgen (het is dan ook geen lijvig werk) * een weekend alleen thuis * de reuzen op bezoek in Antwerpen (soms is het handig om groot te zijn: ik sta op de derde rij en kan toch de grootmoeder haar voeten zien ๐Ÿ™‚ )

#omareus

de eerste bijeenkomst (voor mij) van de boekenclub * beter weer * nog eens op het terras zitten van de Sonseveria * buren tegenkomen en aan de praat geraken * een elektrische fiets krijgen (cadeautje van de firma) * binnenkort bijgevolg een stevige fietsvergoeding krijgen * genieten van mijn laatste #korteritten * een avondje bij het water zitten * impulsief op bezoek gaan bij vrienden en hartelijk ontvangen worden * de fietsostrade * (elektrisch) fietsen in de zon

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!