Count your blessings #34


vijf kilometer kajakken (er is nog wat werk aan mijn houding en tempo, maar dat komt nog wel) * toch nog aan het boek voor de volgende (mijn eerste) bijeenkomst van de boekenclub geraken (dank je D.) * dat boek (Mr Gwyn van Baricco) snel uitgelezen krijgen (het is dan ook geen lijvig werk) * een weekend alleen thuis * de reuzen op bezoek in Antwerpen (soms is het handig om groot te zijn: ik sta op de derde rij en kan toch de grootmoeder haar voeten zien šŸ™‚ )

#omareus

de eerste bijeenkomst (voor mij) van de boekenclub * beter weer * nog eens op het terras zitten van de Sonseveria * buren tegenkomen en aan de praat geraken * een elektrische fiets krijgen (cadeautje van de firma) * binnenkort bijgevolg een stevige fietsvergoeding krijgen * genieten van mijn laatste #korteritten * een avondje bij het water zitten * impulsief op bezoek gaan bij vrienden en hartelijk ontvangen worden * de fietsostrade * (elektrisch) fietsen in de zon

gerhilde

bouwjaar 1985 ā€“ maakt en schrijft ā€“ houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • fiekefatjerietjes
  June 28, 2015 at 9:16 pm

  Zo leuk van die fiets! Moet ik misschien ook eens (proberen) aankaarten bij ons šŸ™‚

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   June 28, 2015 at 9:20 pm

   Zeker doen! Ideaal voor als ze nog een kostenpost zoeken. Fietsvergoeding betaalt de overheid terug aan de werkgever (100 %) en de aankoop van een fiets kunnen ze voor 120 % afschrijven blijkbaar. Win-win dus!

 • Le petit requin
  July 16, 2015 at 12:16 pm

  Ahoi voor de nieuwe fiets! En tof seg, dat kayakken! Soms heb ik ook wel zin om daar mee te starten (veel clubs hier met al die meren), maar ‘t komt er niet echt van.
  En nu ben ik wel benieuwd hoe groot jij dan juist bent, eigenlijk šŸ™‚

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 16, 2015 at 8:29 pm

   Ah ja, kajakken lijkt me in Zwitserland wel toffer dan hier wekelijks hetzelfde stukje op de vaart te doen eigenlijk. Maar je sport al veel, ik kan me voorstellen dat je ook weer niet zo veel tijd hebt.
   Ik ben 1m83. šŸ™‚

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram