fietsen met mijn elektrische fiets (ik ben niet veel langer onderweg dan met trein en fiets, ben niet echt moe van de inspanning en ben toch langer in beweging) * fietsen in het zonnetje * langs winkels passeren waar ik anders niet geraak * nog eens wat knutselen (resultaten volgen binnenkort) * er vrede mee hebben dat niet alles lukt * een briesje kunnen creΓ«ren in huis * frisse drankjes * ijs * lang licht * genieten van de late avondzon * de Meststoffencursus van Kathleen mogen volgen * naar de cinema gaan op de middag van de heetste dag en een leuke film zien: Inside out * afkoelen in de voetgangerstunnel en op Linkeroever * picknicken met een vriendin (wat een geweldig idee was dat)

http://gerhildemaakt.wordpress.com

American pancakes * mijn nichtje blij maken met haar verjaardagscadeau * Orange is the New Black bingewatchen * mijn vriend die al met het eten bezig is als ik thuiskom * een gratis optreden van Raymond van het Groenewoud in de buurt * impulsieve avondjes * genieten op het terras van Den Druiventros * met vrienden gaan brunchen in Tartine

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!