Count your blessings #35


fietsen met mijn elektrische fiets (ik ben niet veel langer onderweg dan met trein en fiets, ben niet echt moe van de inspanning en ben toch langer in beweging) * fietsen in het zonnetje * langs winkels passeren waar ik anders niet geraak * nog eens wat knutselen (resultaten volgen binnenkort) * er vrede mee hebben dat niet alles lukt * een briesje kunnen creΓ«ren in huis * frisse drankjes * ijs * lang licht * genieten van de late avondzon * de Meststoffencursus van Kathleen mogen volgen * naar de cinema gaan op de middag van de heetste dag en een leuke film zien: Inside out * afkoelen in de voetgangerstunnel en op Linkeroever * picknicken met een vriendin (wat een geweldig idee was dat)

http://gerhildemaakt.wordpress.com

American pancakes * mijn nichtje blij maken met haar verjaardagscadeau * Orange is the New Black bingewatchen * mijn vriend die al met het eten bezig is als ik thuiskom * een gratis optreden van Raymond van het Groenewoud in de buurt * impulsieve avondjes * genieten op het terras van Den Druiventros * met vrienden gaan brunchen in Tartine

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

13 Comments

 • Sabine
  July 12, 2015 at 4:09 pm

  Er vrede mee hebben dat niet alles lukt… hoe fijn is dat! Mooi lijstje πŸ™‚

 • annwouters
  July 12, 2015 at 7:33 pm

  Mmm, American Pancakes, dat maken wij hier ook geregeld. Heerlijk! πŸ™‚

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 12, 2015 at 10:45 pm

   Ik koop die stiekem in de supermarkt. πŸ™‚

 • cowboysendindianen
  July 12, 2015 at 9:07 pm

  Gezellig! !!

 • Kathleen
  July 13, 2015 at 9:30 am

  Orange is the new black is zo hard de max! Wij keken vorige week de laatste aflevering van seizoen drie en daarna ben ik een beetje in een beetje in een zwart (of oranje?) gat gevallen. Geen idee wat we nu gaan kijken. :s

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 13, 2015 at 7:18 pm

   Ik ken het gevoel. Seizoen drie is bij mij nogal snel gegaan. Succes met je zoektocht, tips heb ik niet echt.

 • K.To
  July 13, 2015 at 1:08 pm

  Oh weer een zonnige blogpost πŸ™‚ zo leuk dat ge het geluk kunt vinden in de kleine dingen!

 • fiekefatjerietjes
  July 13, 2015 at 7:13 pm

  Heerlijk! Ik hoop binnenkort ook te kunnen kijken naar Orange Is The New Black. Al zΓ³ veel goeie dingen over gehoord!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 13, 2015 at 7:18 pm

   Ja, ik vind het de moeite. Seizoen drie ging er nogal snel door. πŸ™‚

 • Judith
  July 13, 2015 at 7:41 pm

  Een man die al met het eten bezig is als je thuiskomt, dat vind ik nu eens zo gezellig he! En je hebt dan zo zelf het gevoel dat jij intussen belangrijke dingen hebt gedaan, hihi.

 • Le petit requin
  July 16, 2015 at 12:30 pm

  Leuk lijstje! Tegenwoordig ben ik altijd later dan mijn vriend thuis en effectief, als hij dan al bezig is aan het eten: plezant! πŸ™‚
  Ben benieuwd naar wat je van de Meststoffencursus vond!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 16, 2015 at 8:34 pm

   Het was een vrij alleenstaand geval, dat koken. Hopelijk komt het terug. πŸ™‚
   Intussen kan je het lezen, mijn review van de cursus. πŸ™‚

 • Liese
  July 25, 2015 at 1:35 pm

  ohja, een electrische fiets, dat zou hier ook van pas komen. Ik fiets niet zo geweldig graag maar ik kan wel genieten van de voordelen die het met zich meebrengt (degene die jij ook opsomt). Mijn lief fietst ook stukken vlugger waardoor samen gaan fietsen altijd eindigt in frustratie πŸ˜€

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram