Count your blessings #36


Ik was een regenhater, maar onlangs fietste ik drie dagen na elkaar in de regen (wel gelukkig enkel op weg naar huis, niet op weg naar het werk) en het deed me niet veel. Leuk is het niet, maar ik zat ook niet te vloeken en op de moeilijkste momenten dacht ik gewoon even ‘fietsvergoeding’ en was alles weer in orde. * verandering in het denkpatroon is dus toch mogelijk, zelfs zonder al te veel moeite * de weegschaal die mij gunstig gezind is (dat was alweer even geleden, met dank aan de elektrische fiets voor de ommekeer) * nog eens in de Zomerbar geraken (serieus, stad Antwerpen, zet daar een (mobiel) velostation!) * genieten van de prachtige voorstelling Bianco (zo hard de moeite en voor geen geld eigenlijk) * mijn broer die belt om mij een compliment te geven * babydieren spotten in de ZOO * een heerlijk terras in de schaduw voor ons alleen hebben, midden in ‘t stad

aura hoogstraatzalig liggen aan de kaaien, hoofd op schouder met mijn vriend * lekker gaan eten in De Groote Witte Arend * gaan wandelen met de schoonfamilie * mijn stadsfiets vlot verkocht krijgen op Kapaza * genieten van enkele vrije dagen (al vliegt dat zo voorbij natuurlijk, zeker met de werken aan ons huis) * onze wasmachine weggeven via Freecycle * nog wat werken in huis * de schoonbroer die komt helpen * een auto en aanhangwagen mogen lenen van vrienden * mijn honderdste foto posten op Instagram * een Chesterfield krijgen via Freecycle * mijn verjaardag een dagje te vroeg vieren in het park om de hoek * kiezen om het parkfeestje te vervroegen (voor het weer) en nog stralende zon hebben en op het juiste moment afronden * cadeautjes en centjes krijgen, joepie!

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

11 Comments

 • Nina
  July 26, 2015 at 9:11 pm

  Oh, alsnog een gelukkige verjaardag!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 27, 2015 at 12:13 am

   Dank je! Het is pas vandaag, hoor. Ik vierde eigenlijk dat ik nog 29 was. 🙂

 • loesjezaakjes
  July 27, 2015 at 11:33 am

  Hiep hiep hoera!! En wow!!!! Een chesterfield voor niks!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 28, 2015 at 9:09 pm

   Hij is al oud, hoor, maar we zijn fan. De kussen zullen we ooit opnieuw moeten overtrekken, maar verder vind ik de krassen wel iets hebben. 🙂

   • loesjezaakjes
    July 28, 2015 at 9:41 pm

    Wij hadden ook een hele oude maar met dieren in huis is dat niet zo erg 🙂

 • Danielle Lakeman
  July 27, 2015 at 1:18 pm

  Oh wow, zo’n private terras… hoe heerlijk is dat! En ik ben benieuwd naar de Chesterfield! 🙂 Enne alsnog gefeliciteerd!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 28, 2015 at 9:10 pm

   Dank je! Op IG staat al een foto van de Chesterfield, maar waarschijnlijk zal die hier ook ooit nog wel eens passeren. 🙂

 • Sabine
  July 27, 2015 at 3:10 pm

  Gefeliciteerd! Ik zag eergister een kolibrie gewoon in de stad en werd daar ook zo gelukkig van. Heerlijk die kleine dingen! 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 28, 2015 at 9:11 pm

   Wow, intussen zelfs een kolibrie in de stad gespot, dat is nog spectaculairder dan in dat natuurpark toen. Leuk!

 • Le petit requin
  July 30, 2015 at 4:56 pm

  Wat een leuk lijstje weer! En met een paar dagen vertraging nog een heel gelukkige verjaardag!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram