Ik was een regenhater, maar onlangs fietste ik drie dagen na elkaar in de regen (wel gelukkig enkel op weg naar huis, niet op weg naar het werk) en het deed me niet veel. Leuk is het niet, maar ik zat ook niet te vloeken en op de moeilijkste momenten dacht ik gewoon even ‘fietsvergoeding’ en was alles weer in orde. * verandering in het denkpatroon is dus toch mogelijk, zelfs zonder al te veel moeite * de weegschaal die mij gunstig gezind is (dat was alweer even geleden, met dank aan de elektrische fiets voor de ommekeer) * nog eens in de Zomerbar geraken (serieus, stad Antwerpen, zet daar een (mobiel) velostation!) * genieten van de prachtige voorstelling Bianco (zo hard de moeite en voor geen geld eigenlijk) * mijn broer die belt om mij een compliment te geven * babydieren spotten in de ZOO * een heerlijk terras in de schaduw voor ons alleen hebben, midden in ‘t stad

aura hoogstraatzalig liggen aan de kaaien, hoofd op schouder met mijn vriend * lekker gaan eten in De Groote Witte Arend * gaan wandelen met de schoonfamilie * mijn stadsfiets vlot verkocht krijgen op Kapaza * genieten van enkele vrije dagen (al vliegt dat zo voorbij natuurlijk, zeker met de werken aan ons huis) * onze wasmachine weggeven via Freecycle * nog wat werken in huis * de schoonbroer die komt helpen * een auto en aanhangwagen mogen lenen van vrienden * mijn honderdste foto posten op Instagram * een Chesterfield krijgen via Freecycle * mijn verjaardag een dagje te vroeg vieren in het park om de hoek * kiezen om het parkfeestje te vervroegen (voor het weer) en nog stralende zon hebben en op het juiste moment afronden * cadeautjes en centjes krijgen, joepie!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!