30 voor 30 gerhildemaakt.wordpress.com1. 1000 km fietsen
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 200ste blogbericht posten (dit bericht is nummer 110)
6. op gewicht blijven (of zakken)
7. 5 dingen flocken
8. maximaal 5 nieuwe kledingstukken kopen (sokken en ondergoed niet meegerekend)
Tussenstand: een winterjas met kap, een broek, een lichte jas met kap, een broek
9. op citytrip gaan in eigen land
10. de gang schilderen in onze huidige woning (na de verhuis, voor de volgende eigenaars)
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 12 boeken lezen
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 12 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
Tussenstand: pannenkoekenmuffins – witte chocolade met cranberrypannenkoekentaart – gezondere Snickerstaart — Twixtaart (van Kir)chocolate chipcake met aardbeienpolka dot blueberry pie
15. 3 items van mijn Pinterestbord DIY maken
Tussenstand: snoepjeswodkamokken versierentotes versieren
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. een fotoalbum maken van ons feest
18. deelnemen aan Secret Santa
19. een dierentuin bezoeken die ik nog niet bezocht heb20. naar een comedian gaan kijken
21. véél bezetsel afsteken
22. deelnemen aan een kledingruil
23. naar de sauna/hamam gaan
24. een week overleven zonder chocolade
25. naar de cinema gaan
26. 100 items weggooien/weggeven
27. verhuizen naar onze nieuwe woning
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
30. een dagje weg met vriendin S.

Vandaag word ik 30, woehoew! Ik heb helaas niet alles kunnen doen, maar echt wel veel, vind ik zelf. Zeker in een jaar met verhuis en verbouwingen. Dat puntje 6 niet ging lukken, dat wist ik al langer. Ik ben bijgekomen, jawel, al ging er sinds ik mijn elektrische fiets kreeg alweer wat af. Ik ga dus blijven fietsen. Puntje 15 is nog gelukt en omdat ik wist dat puntje 14 toch niet ging lukken, heb ik eigenlijk ook niet meer geprobeerd, foei foei. Al maakte ik wel een polka dot blueberry pie voor mijn verjaardagsfeestje. Ik maakte daarvoor nog meer taarten, maar omdat ik enkele speciale voedingswensen had (lactosevrij, glutenvrij), greep ik terug naar oude vertrouwden of eigen creaties. Puntje 8 lukte ook, want ik kocht uiteindelijk maar vier kledingstukken. Al ga ik de volgende dagen wel nog een soldeke doen, denk ik.

Momenteel ben ik met mijn moeder en nichtjes in Disneyland. Ik heb eerlijk gezegd niets met Disney (sorry aan alle Disneyfans en -freaks), maar vond het wel een originele manier om mijn dertigste verjaardag te vieren. Mijn vriend heeft mij er al vierkant mee uitgelachen, maar dat is natuurlijk gewoon omdat hij jaloers is.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!