30 voor 30: maand 12


30 voor 30 gerhildemaakt.wordpress.com1. 1000 km fietsen
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 200ste blogbericht posten (dit bericht is nummer 110)
6. op gewicht blijven (of zakken)
7. 5 dingen flocken
8. maximaal 5 nieuwe kledingstukken kopen (sokken en ondergoed niet meegerekend)
Tussenstand: een winterjas met kap, een broek, een lichte jas met kap, een broek
9. op citytrip gaan in eigen land
10. de gang schilderen in onze huidige woning (na de verhuis, voor de volgende eigenaars)
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 12 boeken lezen
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 12 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
Tussenstand: pannenkoekenmuffins – witte chocolade met cranberrypannenkoekentaart – gezondere Snickerstaart — Twixtaart (van Kir)chocolate chipcake met aardbeienpolka dot blueberry pie
15. 3 items van mijn Pinterestbord DIY maken
Tussenstand: snoepjeswodkamokken versierentotes versieren
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. een fotoalbum maken van ons feest
18. deelnemen aan Secret Santa
19. een dierentuin bezoeken die ik nog niet bezocht heb20. naar een comedian gaan kijken
21. véél bezetsel afsteken
22. deelnemen aan een kledingruil
23. naar de sauna/hamam gaan
24. een week overleven zonder chocolade
25. naar de cinema gaan
26. 100 items weggooien/weggeven
27. verhuizen naar onze nieuwe woning
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
30. een dagje weg met vriendin S.

Vandaag word ik 30, woehoew! Ik heb helaas niet alles kunnen doen, maar echt wel veel, vind ik zelf. Zeker in een jaar met verhuis en verbouwingen. Dat puntje 6 niet ging lukken, dat wist ik al langer. Ik ben bijgekomen, jawel, al ging er sinds ik mijn elektrische fiets kreeg alweer wat af. Ik ga dus blijven fietsen. Puntje 15 is nog gelukt en omdat ik wist dat puntje 14 toch niet ging lukken, heb ik eigenlijk ook niet meer geprobeerd, foei foei. Al maakte ik wel een polka dot blueberry pie voor mijn verjaardagsfeestje. Ik maakte daarvoor nog meer taarten, maar omdat ik enkele speciale voedingswensen had (lactosevrij, glutenvrij), greep ik terug naar oude vertrouwden of eigen creaties. Puntje 8 lukte ook, want ik kocht uiteindelijk maar vier kledingstukken. Al ga ik de volgende dagen wel nog een soldeke doen, denk ik.

Momenteel ben ik met mijn moeder en nichtjes in Disneyland. Ik heb eerlijk gezegd niets met Disney (sorry aan alle Disneyfans en -freaks), maar vond het wel een originele manier om mijn dertigste verjaardag te vieren. Mijn vriend heeft mij er al vierkant mee uitgelachen, maar dat is natuurlijk gewoon omdat hij jaloers is.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

30 voor 30: maand 11

30 voor 30: maand 10

30 voor 30: maand 9

18 Comments

 • meisje
  July 27, 2015 at 6:02 pm

  Een gelukkige verjaardag! En nog een fijne tijd in Disneyland 🙂

 • rendimuis
  July 27, 2015 at 6:10 pm

  Wat een tof idee om daar je verjaardag te vieren! Geniet er van! 🙂

 • sheenablogt
  July 27, 2015 at 10:06 pm

  Gelukkige verjaardag! 🙂 Knap hoeveel puntjes je hebt kunnen schrappen!

 • Christel
  July 27, 2015 at 10:15 pm

  Fijne verjaardag.

 • misscaesar
  July 27, 2015 at 10:18 pm

  Oef eindelijk iemand die ook GEEN Disneyfanaat is! Oedereen praat altijd over Disney voor dit en dat… Ik heb er helemaal nx mee ?

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   July 28, 2015 at 9:16 pm

   Blij dat ik niet de enige ben. Het park is leuk trouwens, maar ik hoorde anderen erover spreken als ‘echt een andere wereld’, euhm … nee.

   • misscaesar
    July 30, 2015 at 10:00 am

    Ik zal het ook nooit begrijpen… En wat ik ook niet begrijp is dat je dan moet naar huis gaan met zeven zakken vol knuffels en andere Disney-junk. Ik vind die dingen wel schattig enzo, maar verre van levensnoodzakelijk :p

    • gerhilde
     gerhildemaakt
     July 30, 2015 at 12:34 pm

     Klinkt bekend. De helft van de bezoekers loopt er ook met oortjes op hun hoofd. Mij niet gelaten, maar wij hebben die rommel niet gekocht. Al dacht ik achteraf dat het misschien toch leuk zou zijn geweest voor de nichtjes, maar ze hebben er niet naar gevraagd. Ik heb hen wel de foto’s doorgestuurd, dat zijn betere herinneringen. 🙂

 • CreAnka
  July 27, 2015 at 10:36 pm

  fijne verjaardag!
  Grtjs

 • Sophie
  July 28, 2015 at 9:48 am

  Gefeliciteerd met je 30e verjaardag! Je hebt heel veel mooie punten van je lijst af kunnen strepen en dan heb je er voor aankomend jaar nog 2 tegoed. Fijne tijd en veel plezier in Disneyland!

 • Ellen
  July 28, 2015 at 9:14 pm

  Hip hip hoera voor jou!
  Lactose- en glutenvrij gebak.. dan verwijs ik je graag door naar http://www.kersnaastdetaart.be (staat op de markt in Leuven en Heverlee), de bakker geeft soms ook cursussen via Vormingplus met héél veel eigen recepten (vb: http://www.vormingplusob.be/bakken-zonder-suiker-2). Echt een openbaring en superlekker!

 • Liese
  July 29, 2015 at 8:34 am

  proficiat met je verjaardag! 30 is zo erg nog niet (ik ben het al bijna 3 jaar 🙂 )

 • Kathleen
  July 29, 2015 at 2:01 pm

  Je zou voor minder jaloers zijn op zo’n geweldig verjaardagsuitje! 😀
  Nog een late gelukkige verjaardag en chapeau voor het afvinken van zoveel puntjes op je lijstje!

 • fiekefatjerietjes
  July 30, 2015 at 9:59 am

  Goed gedaan! En gefeliciteerd met je verjaardag, geniet nog van je dag!

 • Le petit requin
  July 30, 2015 at 5:14 pm

  Ik blijf het zot vinden hoeveel jij hebt kunnen schrappen! En dat in een jaar met een verbouwing, chapeau!
  Hopelijk was Disneyland heel plezant! Als kind ben ik er 2x geweest en vond ik het geweldig, als volwassene heb ik er ook niet echt meer iets mee. Met kinderen in het gezelschap zou ik ook nog wel te overtuigen zijn, maar anders: nope, geef mij dan maar een natuur”park” :-).

 • Sheila
  August 2, 2015 at 9:38 pm

  Wat een leuke lijst zo. Ik ben hier zelf 7 jaar te laat mee, maar ga hem onthouden voor als ik 40 word. Alsnog van harte trouwens!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram