in Disneyland zijn op mijn dertigste verjaardag * een fijne dag hebben met de mama en de nichtjes * geen gezaag over het aantal toiletbezoekjes (de voordelen van een vrouwelijk gezelschap) * onze plooifietsen aankrijgen en er wonder boven wonder vrij snel aan gewend geraken * mobieler zijn

 

Strida

een orchidee krijgen op het werk (wij krijgen altijd snijbloemen voor onze verjaardag, maar ik wilde liever iets dat wat langer leeft en dat was geen probleem) * merken dat ik het fietsen van en naar het werk miste tijdens mijn vakantie * opnieuw kleding kunnen kopen * impulsieve avondjes * een heerlijk rustig dagje in een park in de buurt, met zomerbar * De boekendief uitlezen en blij zijn dat ik heb doorgezet * mooi weer ‘s avonds * een collega die toevallig van een andere collega hoort dat ik een wespensteek heb (aanvaring op de fiets, gelukkig kon ik de wesp snel verjagen en kon hij niet al zijn gif in mijn hals spuiten) en mij spontaan kalmerende zalf komt brengen * met de trein naar Roosendaal (met de Brussel-Amsterdammer ben je er echt snel vanuit Antwerpen) * een gratis bewaakte fietsenparking (Nederland fietsland) * nieuwe brillen kiezen (brillen, ja, in Nederland kost een bril véél minder dan in België, zeker als er een actie is) * een gezellige avond met vrienden * lekkere tapas eten in het avondzonnetje

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!