Count your blessings #37


in Disneyland zijn op mijn dertigste verjaardag * een fijne dag hebben met de mama en de nichtjes * geen gezaag over het aantal toiletbezoekjes (de voordelen van een vrouwelijk gezelschap) * onze plooifietsen aankrijgen en er wonder boven wonder vrij snel aan gewend geraken * mobieler zijn

 

Strida

een orchidee krijgen op het werk (wij krijgen altijd snijbloemen voor onze verjaardag, maar ik wilde liever iets dat wat langer leeft en dat was geen probleem) * merken dat ik het fietsen van en naar het werk miste tijdens mijn vakantie * opnieuw kleding kunnen kopen * impulsieve avondjes * een heerlijk rustig dagje in een park in de buurt, met zomerbar * De boekendief uitlezen en blij zijn dat ik heb doorgezet * mooi weer ‘s avonds * een collega die toevallig van een andere collega hoort dat ik een wespensteek heb (aanvaring op de fiets, gelukkig kon ik de wesp snel verjagen en kon hij niet al zijn gif in mijn hals spuiten) en mij spontaan kalmerende zalf komt brengen * met de trein naar Roosendaal (met de Brussel-Amsterdammer ben je er echt snel vanuit Antwerpen) * een gratis bewaakte fietsenparking (Nederland fietsland) * nieuwe brillen kiezen (brillen, ja, in Nederland kost een bril véél minder dan in België, zeker als er een actie is) * een gezellige avond met vrienden * lekkere tapas eten in het avondzonnetje

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

5 Comments

 • Annelyse
  August 9, 2015 at 11:48 pm

  die plooifietsen intrigeren mij … ik heb precies nog nooit zo’n model gezien

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   August 10, 2015 at 7:04 am

   Dat kan, ik had ze zelf ook nog maar amper gezien en ze zijn amper nog te verkrijgen in Belgie (en Nederland). Wij kochten ze online in Frankrijk, het zijn Strida’s. Ik zal er hier binnenkort iets uitgebreider over schrijven. 🙂

 • Christel
  August 10, 2015 at 10:48 am

  Wat een leuke plooifiets.

 • Sarah
  August 10, 2015 at 5:37 pm

  Mij intrigeert die korting van eyesandmore! dat is echt mega! Heb je al eens eerder brillen daarvan gehad ? tevreden van de kwaliteit ? Ik ben sinds klein jaar ook terug brildrager (na 20j lenzen) en heb 2 goede brillen maar deze korting is te aanlokkelijk..ook hele leuke moderne modellen..bedankt voor de tip alvast!!!!! gr Sarah

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   August 10, 2015 at 7:42 pm

   Ik kocht er twee jaar geleden ook vier brillen, bij een gelijkaardige actie. Ik ben tevreden over de brillen, ja. En over de service ook. Je kan er gratis je ogen laten testen trouwens. Mijn moeder gaat er al langer en ook zij is tevreden. Doen dus!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram