mijn eerste ballonvaart * een zachte landing met de luchtballon * champagne drinken in de avondzon * een dankjewel krijgen in een blogbericht (graag gedaan, broer!) * zien hoeveel mijn vriend investeert in vriendschap (ik heb een goede gekozen, twaalf jaar geleden) * bijbabbelen * lekker eten bij De Bomma * appreciatie krijgen voor mijn werk * gaan spoorfietsen met de familie * stroopwafelijs * een rustige namiddag in Bar Attak * frietjes van de frituur * gemberkoekjes van de zus

http://gerhildemaakt.wordpress.comeen regenboog zien * Toblerone-ijs * de rubriek Geweldig & Gênant van Romina (en heel haar blog eigenlijk: aanrader!) * een collega die spontaan de ketting van mijn fiets smeert * Moon Pops eten (aardbei en blauwe bes is alleszins echt lekker!) * een gezellige housewarming * genieten van een zonnige dag * de vroegere eigenaar van onze woning tegenkomen en hem horen zeggen dat hij onder de indruk is van de gestraalde gevel * mijn vriend die op mijn schouder in slaap valt * mijn vriend de pannenkoeken bakt (genoeg om nog enkele dagen van te eten)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!