pannenkoeken als ontbijt * de toffe Instagramchallenge van Madame Stof * mijn nieuwe brillen gaan ophalen in Roosendaal * in alle vroegte langs het kanaal fietsen * gaan raften met de kajakclub * maar een keer uit de raft vallen (de raft kantelde, dus iedereen viel) * schitterend weer om te raften * lekker gaan brunchen bij Bar’rique

www.bar-rique.be

eindelijk eens gaan eten bij Bellini * een andere Stridaeigenaar tegenkomen (ze zijn nogal zeldzaam in België) * lezen in het zomerbarretje in Te Boelaerpark * eindelijk vakantie * de dakwerker die van aanpakken weet * eindelijk wat tijd vinden om te lezen * veel reacties op mijn blogpost over onze keuze om geen kinderen te maken * knuffelen met de poesjes * bijbabbelen * een gezellig buurtfeest * lazy sunday houden

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!