centjesvloerJawel, we zijn nog steeds van plan om de vloer in ons toekomstige toilet te bekleden met centjes. Ik deed hier een oproep om mee te sparen en dat heeft goed gewerkt! Vrienden, familie, een hele hoop blogsters … Langs alle kanten kregen we hulp. Ik had zelfs de indruk dat anderen meer hun best deden dan wij. Echt geweldig.

Sommigen verzamelden meer dan 500 centjes (of hadden die nog ergens liggen zelfs) en dus wisten we dat die 5769 centjes haalbaar waren. Van mijn ouders kreeg ik met mijn dertigste verjaardag meer dan 1000 (!!!) centjes en nu weten we het dus wel zeker: we hebben er voldoende.

Was jij ook aan het sparen voor ons, dan mag je ons de centjes zeker nog bezorgen en ja, ik geef met alle plezier nog iets in ruil.

Dank je wel aan alle verzamelaars!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!