Centjesvloer: voldoende centjes verzameld!


centjesvloerJawel, we zijn nog steeds van plan om de vloer in ons toekomstige toilet te bekleden met centjes. Ik deed hier een oproep om mee te sparen en dat heeft goed gewerkt! Vrienden, familie, een hele hoop blogsters … Langs alle kanten kregen we hulp. Ik had zelfs de indruk dat anderen meer hun best deden dan wij. Echt geweldig.

Sommigen verzamelden meer dan 500 centjes (of hadden die nog ergens liggen zelfs) en dus wisten we dat die 5769 centjes haalbaar waren. Van mijn ouders kreeg ik met mijn dertigste verjaardag meer dan 1000 (!!!) centjes en nu weten we het dus wel zeker: we hebben er voldoende.

Was jij ook aan het sparen voor ons, dan mag je ons de centjes zeker nog bezorgen en ja, ik geef met alle plezier nog iets in ruil.

Dank je wel aan alle verzamelaars!

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

16 Comments

 • Flavie
  September 10, 2015 at 7:52 am

  Wat een leuk idee! 🙂

 • Sophie
  September 10, 2015 at 8:00 am

  Wow, dat is echt geweldig! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de vloer eruit komt te zien en wat voor coating je er overheen gaan doen om het een beetje makkelijk schoon te houden.

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   September 10, 2015 at 8:07 am

   Het zal waarschijnlijk iets van exopy worden. Ik zal er hier zeker over bloggen, maar het zal nog wel een jaar (of twee) duren vermoedelijk.

 • fiekefatjerietjes
  September 10, 2015 at 8:14 am

  Wauw, zo snel al! Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   September 10, 2015 at 9:39 am

   Ja, snel, he! Echt geweldig. Op het resultaat is het wel nog even wachten, maar ik zal er hier zeker over schrijven!

 • geertruurzaam
  September 10, 2015 at 11:20 am

  Wow, dit is echt een waanzinnig gaaf idee!
  Ben super benieuwd naar het resultaat, echt heel tof!

 • Kelly
  September 10, 2015 at 1:28 pm

  Ik ben ook al benieuwd naar jullie eindresultaat! Ik had het idee vroeger al eens gepind, maar heb het tijdelijk laten varen omdat ik vermoed dat het misschien niet mogelijk is om met een ecologisch middeltje te coaten… Als we binnen een jaartje ofzo aan de afwerking van ons huis beginnen, ga ik me misschien wel nog eens informeren bij een bouwwinkel met ecologische materialen 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   September 10, 2015 at 1:41 pm

   Ja, daar moet ik mij ook eens in verdiepen, maar dat zijn zorgen voor later. Stap voor stap. Dit is echt een folieke voor op het einde.

 • Liese
  September 10, 2015 at 1:58 pm

  Supermooi!

 • Lizzie
  September 10, 2015 at 2:06 pm

  Echt een heel leuk idee! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

 • Sabine
  September 10, 2015 at 4:47 pm

  Echt supertof!!!

 • Khadetjes
  September 11, 2015 at 9:37 am

  Woeeeehoe! En nu nog twee jaar wachten op het resultaat #tikjeongeduldig 😉

 • Hannelore au pays des merveilles
  September 13, 2015 at 1:31 pm

  Wat een ambitieus projectje! Ben benieuwd naar het resultaat 😉

 • Lore
  September 15, 2015 at 1:46 pm

  Zot cool idee zeg!!

 • Le petit requin
  September 22, 2015 at 12:18 pm

  Waw, zalig dat je dat al zo snel bij elkaar gekregen hebt! Ik ben blijven verzamelen, maar bon ja, gezien mijn beperkt eurogebruik heb ik er momenteel 5 ofzo, dus dat is misschien wat onnozel om nog als “reserve” op te sturen 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram