leuke reacties op de kattenbonus in de veertigste editie van count your blessings * Rita bingewatchen (Kelly heeft helemaal gelijk als ze zegt dat Rita geweldig is)

http://gerhildemaakt.wordpress.comopnieuw met de fiets naar het werk (vakantie is natuurlijk ook leuk, maar ik miste het fietsen toch wel) * over de 2000 kilometer gaan met mijn elektrische fiets (na drie maanden, inclusief enkele weken vakantie) * wind vangen voor fietsers achter mij en aan het stoplicht een dankjewel krijgen * nog enkele dagen goed weer * de katten die extra knuffelig zijn als ik alleen thuis ben * poffertjes als ontbijt * meer fruit en groenten eten * eind september en zelfs begin oktober nog buiten kunnen lunchen * een nieuwe campagne van #boostyourpositivity * wat meer sporten

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!