drooggeroosterde noten bestellen bij Pit&Pit (lekker en gezond) * meer dan een uur Candid Camera kijken: sommige best flauw, maar sommige best goed gevonden, maar vooral heerlijke ontspanning * kastanjes rapen en poffen (ik had – bij mijn weten – nog nooit gepofte kastanjes gegeten, dus daar moest dringend verandering in gebracht worden)

http://gerhildemaakt.wordpress.com kastanjesnajaarszon * mijn vriend die zich vastbijt in de verbouwingen * een kaartje krijgen van het nichtje dat met de school aan zee zit * mogen gastbloggen bij Kim * toevallig op een tentoonstelling stoten * genieten van een try-out van Mira (vorig jaar zou zij bij ons een huiskamerconcert zijn komen geven, maar dat kon toen niet doorgaan – blij dat ik haar eindelijk live aan het werk gezien heb)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!