Count your blessings #42


drooggeroosterde noten bestellen bij Pit&Pit (lekker en gezond) * meer dan een uur Candid Camera kijken: sommige best flauw, maar sommige best goed gevonden, maar vooral heerlijke ontspanning * kastanjes rapen en poffen (ik had – bij mijn weten – nog nooit gepofte kastanjes gegeten, dus daar moest dringend verandering in gebracht worden)

http://gerhildemaakt.wordpress.com kastanjesnajaarszon * mijn vriend die zich vastbijt in de verbouwingen * een kaartje krijgen van het nichtje dat met de school aan zee zit * mogen gastbloggen bij Kim * toevallig op een tentoonstelling stoten * genieten van een try-out van Mira (vorig jaar zou zij bij ons een huiskamerconcert zijn komen geven, maar dat kon toen niet doorgaan – blij dat ik haar eindelijk live aan het werk gezien heb)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

8 Comments

 • Sabine
  October 18, 2015 at 2:29 pm

  Kastanjes poffen heb ik ook nog nooit gedaan. Leuk lijstje verder!

 • fiekefatjerietjes
  October 18, 2015 at 3:24 pm

  Leuk! Hoe vond je de gepofte kastanjes? Ik heb ze ook nog nooit gegeten…

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   October 18, 2015 at 5:55 pm

   Niet zo speciaal eigenlijk. Het deed mij wat denken aan puree. Wel blij dat ik het eindelijk eens gedaan heb. 🙂

 • Julienne
  October 18, 2015 at 3:26 pm

  oooh, wat een fijne momentjes weer! Ik bestelde onlangs ook voor de eerste keer bij Pit & Pit, en da’s voor herhaling vatbaar!

  en jaaa, geen herfst zonder gepofte kastanjes <3 we moeten onze jaarlijkse boswandeling nog inplannen, maar erna is het zeker van dat!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   October 18, 2015 at 5:58 pm

   Ik vond vooral drooggeroosterd wel een ontdekking, dat had ik nog nergens gezien. Ook het feit dat je veel minder verpakking hebt (als je in grote hoeveelheden koopt toch) en nadien kan je de potten hergebruiken. Leuk dat je zo veel dezelfde verzamelt, staat misschien nog goed in mijn toekomstige nieuwe keuken. 🙂
   Veel plezier met wandelen en poffen!

 • Lottesanekdotes
  October 18, 2015 at 9:25 pm

  Leuk lijstje. Ik zal me ook eens moeten wagen aan de gepofte kastanjes 🙂

 • Carolien - On a Healthy Adventure
  October 22, 2015 at 8:45 am

  Ik heb al jaren geen kastanjes meer geraapt. Dat moet ik dringend nog eens doen!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram