Dinsdag! Tijd voor een vers rondje inspiratie, met vondsten van het internet.

DIY

http://nl.dawanda.com/shop/lampenschmiedeAkkoord, het is geen echte DIY, want er staat geen uitleg bij, maar toen ik deze cameralamp tegenkwam, mailde ik die meteen naar mijn vriend. Hij heeft veel heel veel oude camera’s en was wel voor het idee gewonnen, dus over een paar jaar zal er hier waarschijnlijk wel een zelfgemaakte cameralamp te vinden zijn, als sfeerverlichting, als leeslamp (op een statief) of als bureaulamp. We zien wel.

Kokeneteken

http://uitpaulineskeuken.nl/De foodblog Uit Pauline’s Keuken is sowieso een interessante blog om te volgen als je houdt van lekker en (meestal) gezond eten. Zij schreef al verschillende kookboeken, waaronder een voor de Voedselzandloper. Onlangs verschenen op haar blog deze zoete aardappeltaartjes.

Zoetigheid

http://www.flyingfoodie.nl/recept/salted-caramel-chocolade-mousse/Toen ik deze chocolademousse zag, kon ik niet anders dan die pinnen. Maar twee ingrediënten en gemaakt met superlekkere chocolade? Dat kan niet anders dan de moeite zijn. Nu dringend ook eens effectief proberen.

Woorden

https://www.pinterest.com/pin/557601997593974537/Eentje om vandaag in gedachten te houden.

Schattig

SchattigOoit komt er hier een beagle in huis (vooral op aanvraag van mijn vriend), voorlopig moet hij het doen met schattige foto’s, want onze oudste kater Jip en een hond, dat zou niet werken.

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!