Count your blessings #43


mijn nichtje dat duidelijk blij is met haar verjaardagscadeau (lego van Harry Potter voor een grote HP-fan) * mijn blogpost over bewust kinderloos zijn die verschijnt op Charlie en die ook best wat reactie uitlokt, voornamelijk positieve * dat er op de negatieve reacties meteen tegenkantingen komen van anderen (voor mij onbekenden) en ik dus zelf niets hoef te verdedigen

Charlie http://gerhildemaakt.wordpress.comeen onverwacht laat verjaardagscadeau krijgen van de broer (een cadeaubon van GOEDvandoen!) * het nieuwe koffiehuisje om de hoek eindelijk kunnen uitproberen * pannenkoekentaart van mijn schoonzus eten * nog eens een uitnodiging krijgen voor Wordfeud* gelijk krijgen (niet dat mijn vriend per se ongelijk had, maar hij herkende onze eerste kotbaas niet als uitbater van het restaurant waar wij zaten (logisch ook, want hij woog zeker 30 kilo minder en had een hele andere stijl van kleding) – ik heb even moeten zoeken, maar ik heb het toch kunnen bewijzen) * mijn vriend die zelf voorstelt om onze toogdienst in de kajakclub alleen te doen, zodat ik nog wat kan bloggen (dank je!) * knuffelkatten aan mijn benen, terwijl ik rustig kan bloggen (ja, ik blog met mijn laptop in mijn bed, door de verbouwingen hier heb ik namelijk geen bureau momenteel)

knuffelkatten http://gerhildemaakt.wordpress.com eind oktober buiten kunnen lunchen * een collega die spontaan vraagt of ze me kan helpen * mijn verhaal mogen doen voor canvas.be (in de loop van volgende week zou het online komen, gelukkig enkel online) * een dagje verlof met goed weer * de vooropening van de Boekenbeurs * nog eens gaan zwemmen met de nichtjes * gaan wandelen met de schoonfamilie

 

 

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

8 Comments

 • fiekefatjerietjes
  November 2, 2015 at 9:33 am

  Heerlijk! Nog eens proficiat met het verschijnen van je artikel op Charlie! En die poezen zijn echt tΓ© lief!

 • meisje
  November 2, 2015 at 12:31 pm

  Hihi, ik herken die lakens … die liggen bij ons momenteel ook op. Leuk ook als de poezen zo (braafjes) bij je komen liggen πŸ˜‰

 • Deborah
  November 2, 2015 at 11:11 pm

  Nog eens een uitnodiging krijgen voor Wordfeud, en twee keer winnen bedoel je πŸ™‚

 • Liese
  November 5, 2015 at 5:09 pm

  je verhaal heeft blijkbaar veel in gang gezet!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 5, 2015 at 11:01 pm

   Ja, toch wel. Ben nu wel benieuwd naar wat ze van de opnames gemaakt hebben. De deadline is morgen, dus ik hoop het dan te zien verschijnen.

 • Lottesanekdotes
  November 6, 2015 at 7:12 pm

  Ik heb net de reportage op Canvas.be gezien πŸ™‚ Je komt erg vlot over!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 6, 2015 at 7:16 pm

   Dank je! Mijn vriend vind dat ik opgekuist praat. πŸ™‚

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram