mijn nichtje dat duidelijk blij is met haar verjaardagscadeau (lego van Harry Potter voor een grote HP-fan) * mijn blogpost over bewust kinderloos zijn die verschijnt op Charlie en die ook best wat reactie uitlokt, voornamelijk positieve * dat er op de negatieve reacties meteen tegenkantingen komen van anderen (voor mij onbekenden) en ik dus zelf niets hoef te verdedigen

Charlie http://gerhildemaakt.wordpress.comeen onverwacht laat verjaardagscadeau krijgen van de broer (een cadeaubon van GOEDvandoen!) * het nieuwe koffiehuisje om de hoek eindelijk kunnen uitproberen * pannenkoekentaart van mijn schoonzus eten * nog eens een uitnodiging krijgen voor Wordfeud* gelijk krijgen (niet dat mijn vriend per se ongelijk had, maar hij herkende onze eerste kotbaas niet als uitbater van het restaurant waar wij zaten (logisch ook, want hij woog zeker 30 kilo minder en had een hele andere stijl van kleding) – ik heb even moeten zoeken, maar ik heb het toch kunnen bewijzen) * mijn vriend die zelf voorstelt om onze toogdienst in de kajakclub alleen te doen, zodat ik nog wat kan bloggen (dank je!) * knuffelkatten aan mijn benen, terwijl ik rustig kan bloggen (ja, ik blog met mijn laptop in mijn bed, door de verbouwingen hier heb ik namelijk geen bureau momenteel)

knuffelkatten http://gerhildemaakt.wordpress.com eind oktober buiten kunnen lunchen * een collega die spontaan vraagt of ze me kan helpen * mijn verhaal mogen doen voor canvas.be (in de loop van volgende week zou het online komen, gelukkig enkel online) * een dagje verlof met goed weer * de vooropening van de Boekenbeurs * nog eens gaan zwemmen met de nichtjes * gaan wandelen met de schoonfamilie

 

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!