de interactieve lezing van Kathleen volgen  * haar eindelijk eens in het echt zien * een gezellige babbel met een ex-collega * mijn grootmoeder nog eens zien, ter ere van haar negentigste verjaardag * mijn meter die juwelen van mijn hand draagt * oude familiefoto’s bekijken * high tea met vriendinnen

high tea http://gerhildemaakt.wordpress.comtrots op mijn broer die op werkkamp is gegaan in Nepal om te helpen aan de heropbouw na de aardbevingen * geld terugkrijgen van onze energieleverancier * een beter prijs voor onze (nog steeds) groene energie (wel bij dezelfde leverancier, want die kwam er als beste uit) dankzij een groepsaankoop * mijn rubriek Dinsdag pinsdag die navolging krijgt bij Mademoiselle Fresita * met een boormachine leren werken * amper stijf zijn na een dag verbouwen * derde worden op een quiz (we hadden met de eerste drie ploegen evenveel punten, maar onze gok voor de schiftingsvraag was … euhm … slecht) * een nieuw bierglas winnen op de dag dat het laatste sneuvelt * op babybezoek gaan bij een ex-collega

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!