Count your blessings #44


de interactieve lezing van Kathleen volgen  * haar eindelijk eens in het echt zien * een gezellige babbel met een ex-collega * mijn grootmoeder nog eens zien, ter ere van haar negentigste verjaardag * mijn meter die juwelen van mijn hand draagt * oude familiefoto’s bekijken * high tea met vriendinnen

high tea http://gerhildemaakt.wordpress.comtrots op mijn broer die op werkkamp is gegaan in Nepal om te helpen aan de heropbouw na de aardbevingen * geld terugkrijgen van onze energieleverancier * een beter prijs voor onze (nog steeds) groene energie (wel bij dezelfde leverancier, want die kwam er als beste uit) dankzij een groepsaankoop * mijn rubriek Dinsdag pinsdag die navolging krijgt bij Mademoiselle Fresita * met een boormachine leren werken * amper stijf zijn na een dag verbouwen * derde worden op een quiz (we hadden met de eerste drie ploegen evenveel punten, maar onze gok voor de schiftingsvraag was … euhm … slecht) * een nieuw bierglas winnen op de dag dat het laatste sneuvelt * op babybezoek gaan bij een ex-collega

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

  • Julienne
    November 16, 2015 at 9:59 pm

    Amai, 90, een gezegende leeftijd… En die high tea ziet er heerlijk uit! Weer een mooi lijstje zeg 🙂 heb zoveel spijt dat ik niet bij de lezing van Kathleen was, gelukkig komt er een online versie ook!

  • Le petit requin
    December 3, 2015 at 9:38 pm

    Waw, heel sjiek van je broer om zoiets te doen! En 90, dat begint al serieus te tellen he!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram