Flocken voor Margot


Door de verbouwingen lukt knutselen en frutselen hier niet meer zo goed en gaf ik al eens letterkoekjes (met een centje) als cadeautje bij een geboorte. Maar toen mijn ex-collega Mieke en haar vriend Martijn hun dochter Margot noemden (en als meter en peter Marleen en Marc kozen), kon ik niet anders dan een M-pakketje maken voor het babybezoek.

flocken Margot http://gerhildemaakt.wordpress.comIk informeerde eerst wel bij een andere ex-collega of de kersverse ouders geen M&M’s hadden in de plaats van doopsuiker, maar dat bleek niet het geval, dus M&M’s konden al zeker bij het cadeautje. Verder flockte ik een M op een body’tje van biokatoen en op een slab. De M viel wat groot uit, maar ik had geen slab bij mij toen ik het formaat koos en zo veel babyervaring heb ik niet. De slab werd meteen in gebruik genomen na een voeding en ik mocht een aan-foto nemen van de slab, dus het grote formaat van de M kan geen kwaad, denk ik.

flocken Margot http://gerhildemaakt.wordpress.comIntussen zag ik de slab ook op Facebook verschijnen bij ander bezoek. Supertof!

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

9 Comments

 • frevanoers
  November 27, 2015 at 8:56 am

  Ik vind het net leuk dat die M zo groot is uitgevallen

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 27, 2015 at 10:46 pm

   Ja, het staat wel tof, he, maar het maakt de slab wel iets minder nuttig, want de M kan niet meer echt dienen om haar snoetje af te vegen.

 • Camilla's krachttoer
  November 27, 2015 at 10:15 am

  Gij zijt wel een gerief als ex-collega seg!
  Ik weet wel begot niet wat flocken is maar wat een leuk cadeau.

  Groet,
  Camilla

 • Sabine
  November 27, 2015 at 1:20 pm

  SuperLeuk! Die foto is ook wel heel schattig!

 • geertruurzaam
  November 27, 2015 at 6:31 pm

  Gepersonaliseerde cadeautjes zijn zoveel leuker dan gewoon gekochte 🙂

 • fiekefatjerietjes
  November 27, 2015 at 8:55 pm

  Superleuk cadeau! Ik moet ook maar eens leren flocken, dat zou ook leuke cadeautjes voor mijn metekindje kunnen opleveren!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   November 27, 2015 at 10:48 pm

   Flocken kan je ook helemaal zelf, al was de samenwerking voor het geboortecadeau vermoedelijk ook plezant. 😉

 • Christel
  December 2, 2015 at 6:37 pm

  En ze gaf er er ook guitig gezicht bij.

 • Le petit requin
  December 3, 2015 at 11:27 pm

  Ik vind het ook net mooi met die M zo groot. En dat ze daardoor net iets minder nuttig is, goh ja, ik vermoed dat elke slab bij zo’n klein kindje héél snel de was invliegt, dus of dat nu nog net een ietsiepietsie sneller is, maakt dan ook niet echt uit vermoed ik 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram