Door de verbouwingen lukt knutselen en frutselen hier niet meer zo goed en gaf ik al eens letterkoekjes (met een centje) als cadeautje bij een geboorte. Maar toen mijn ex-collega Mieke en haar vriend Martijn hun dochter Margot noemden (en als meter en peter Marleen en Marc kozen), kon ik niet anders dan een M-pakketje maken voor het babybezoek.

flocken Margot http://gerhildemaakt.wordpress.comIk informeerde eerst wel bij een andere ex-collega of de kersverse ouders geen M&M’s hadden in de plaats van doopsuiker, maar dat bleek niet het geval, dus M&M’s konden al zeker bij het cadeautje. Verder flockte ik een M op een body’tje van biokatoen en op een slab. De M viel wat groot uit, maar ik had geen slab bij mij toen ik het formaat koos en zo veel babyervaring heb ik niet. De slab werd meteen in gebruik genomen na een voeding en ik mocht een aan-foto nemen van de slab, dus het grote formaat van de M kan geen kwaad, denk ik.

flocken Margot http://gerhildemaakt.wordpress.comIntussen zag ik de slab ook op Facebook verschijnen bij ander bezoek. Supertof!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!