mijn blog die drie jaar bestaat * een paar avondjes alleen thuis (ik kan daar echt van genieten, ja) * tickets krijgen voor de film Suffragette * snel afgesproken geraken om die film te gaan zien en een gezellige avond hebben * een spontaan babbeltje hebben met een andere Stridaeigenaar (ik meen het: als je een lief zoekt en je bent sportief, koop gewoon een speciale fiets; ideaal om nieuwe mensen te leren kennen)

Jip boek http://gerhildemaakt.wordpress.comeen goed boek lezen voor de boekenclub (To Kill a Mockingbird van Harper Lee) * een boek nog eens op tijd gelezen krijgen voor de boekenclub * afspreken met een ex-collega en gezellig bijbabbelen bij Maurice * hulp bij de verbouwingen * dat er toch een blogbrunch komt voor #boostyourpositivity

Ga jij naar de blogbrunch? Iemand die met de trein gaat vanuit Antwerpen(-Berchem)?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!