Count your blessings #46


nieuwe ramen vooraan (helaas een gebroken raam, dus nog geen update op de blog, maar het is wel mooi, vinden we zelf) * pechverhelping bij geblokkeerde trappers (ja, pechverhelping voor fietsers bestaat en gelukkig heeft mijn baas daar ook voor gekozen bij de aankoop van onze fietsen) * de eerste verjaardag van de boekenclub nog halen (twee uur te laat, maar nog wel op tijd voor dessert en boekenruil) * mijn vriend die een kattenluik gaat kopen, in de juiste kleur spuit en installeert voor de katten (die na een jaar dus eindelijk binnen en buiten kunnen wanneer ze willen en zonder ons lastig te vallen)

warme sloefen Kickers http://gerhildemaakt.wordpress.comtoevallig warme wintersloefen met een harde zool vinden in mijn maat (die harde zool is geen overbodige luxe voor iemand die al eens van de trap valt) * een fijn personeelsfeest op een chique locatie (op fietsafstand!) * als tweede een nieuwtje horen (en weten dat veel anderen het nog niet weten) * een dag op voorhand horen dat ik toch met de boekenclub naar Tram De LUX kan (jammer dat iemand anders niet kan, blij dat ik haar plaats kan innemen) * samen treinen naar de gezellige blogbrunch van #boostyourpositivity (dank voor het gezelschap, Gitta, en dank aan Activia en alle organisatoren)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

13 Comments

 • meisje
  December 13, 2015 at 7:56 pm

  Dat zien er hele warme sloefen uit. Ik heb al een glimp gezien van de ramen, maar ben wel benieuwd naar hoe ze eruit zien in jullie gevel zelf.

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   December 14, 2015 at 12:09 am

   Van zodra het kapotte raam vervangen is en ik overdag een foto kan nemen, deel ik het op de blog. Er hangt nog een fijn verhaal aan, dus ik kan niet wachten! Sowieso niet eigenlijk, want die duct tape aan het kapotte raam vind ik maar niets …

 • Liese
  December 13, 2015 at 8:05 pm

  ik heb ook ooit die sloefen gehad. Na een jaar moest ik ze wel weggooien wegens overdadig….ruiken zal ik het maar noemen. Met al die wol 🙂

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   December 14, 2015 at 12:10 am

   Note to self: altijd sokken in dragen en af en toe eens in de wasmachine gooien. Al kan je ze dan waarschijnlijk ook weggooien na een jaar. 🙂

 • Sabine
  December 13, 2015 at 8:44 pm

  Lekker die pantoffels! 😀

 • misssexandthecity
  December 13, 2015 at 8:59 pm

  Wel het was enorm aangenaam samen met jou treinen,…….ook de blogmeeting!!

 • Karlijn
  December 14, 2015 at 6:08 pm

  Dat is een fijn lijstje zeg! En oh, pantoffels, ik houd ervan! X

 • resaarcle
  December 14, 2015 at 11:45 pm

  Zeerrrrr mooie sloefen!

 • Elisse
  December 16, 2015 at 9:27 pm

  Mooi lijstje! Fijn dat er zoiets bestaat als pechverhelping voor fietsers. En hoera voor een kattenluik! Ik zou dat ook graag hebben, maar in een huurhuisje is dat nogal moeilijk natuurlijk… 🙂

 • Le petit requin
  December 18, 2015 at 6:38 pm

  Jammer van het gebroken raam, maar wel goed te horen dat ze helemaal jullie goesting zijn nu het geïnstalleerd is! Benieuwd naar de foto’s alleszins 🙂

  En moest ik niet zo’n warme voeten hebben of er liever mee onder een dekentje kruipen, ik zou ook wel zo’n sloffen willen, ‘t zijn schoontjes!

 • Evi
  December 23, 2015 at 3:26 pm

  Oh, jammer van het gebroken raam! Ik ben heel benieuwd hoe het er nu gaat uitzien!

  • gerhilde
   gerhildemaakt
   December 23, 2015 at 10:37 pm

   We wachten nog op het nieuwe raam, maar van zodra dat er is (en ik een nieuwe foto kan nemen), laat ik het hier zien!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram