nieuwe ramen vooraan (helaas een gebroken raam, dus nog geen update op de blog, maar het is wel mooi, vinden we zelf) * pechverhelping bij geblokkeerde trappers (ja, pechverhelping voor fietsers bestaat en gelukkig heeft mijn baas daar ook voor gekozen bij de aankoop van onze fietsen) * de eerste verjaardag van de boekenclub nog halen (twee uur te laat, maar nog wel op tijd voor dessert en boekenruil) * mijn vriend die een kattenluik gaat kopen, in de juiste kleur spuit en installeert voor de katten (die na een jaar dus eindelijk binnen en buiten kunnen wanneer ze willen en zonder ons lastig te vallen)

warme sloefen Kickers http://gerhildemaakt.wordpress.comtoevallig warme wintersloefen met een harde zool vinden in mijn maat (die harde zool is geen overbodige luxe voor iemand die al eens van de trap valt) * een fijn personeelsfeest op een chique locatie (op fietsafstand!) * als tweede een nieuwtje horen (en weten dat veel anderen het nog niet weten) * een dag op voorhand horen dat ik toch met de boekenclub naar Tram De LUX kan (jammer dat iemand anders niet kan, blij dat ik haar plaats kan innemen) * samen treinen naar de gezellige blogbrunch van #boostyourpositivity (dank voor het gezelschap, Gitta, en dank aan Activia en alle organisatoren)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!