Voor mijn derde blogverjaardag wilde ik een cadeautje op maat weggeven. Lizzie van de leuke kattenblog Lizziecats won en ik kon aan de slag met volgende trefwoorden.

Knipsel winnares http://gerhildemaakt.wordpress.comLeuke trefwoorden om mee aan de slag te gaan! Dit werd uiteindelijk het verrassingspakket.

http://gerhildemaakt.wordpress.comChinese thee en fairtrade rooibos, gemalen koffie van een delicatessenzaakje in de buurt (mijn collega, die 25 kilometer hiervandaan woont, koopt er al tien jaar haar koffie, dus dat lijkt me wel een goede referentie), lekkere chocolade, een zelfgemaakte kaars en zelfgemaakte juwelen (oorbellen en een speldje), Funny girl van Nick Hornby (het laatste boek van mijn favoriete auteur) en kattenspeeltjes en -snoepjes voor haar mooie katten Chubbie & Brownie.

http://gerhildemaakt.wordpress.comJuwelen geven aan iemand die je nog nooit gezien hebt, is niet evident, dus ging ik af op het trefwoord ‘kleurrijk’.

Lizzie liet al weten dat ze blij is met het pakket, joepie! Jaja, ook voor onbekenden is kerstman spelen leuk.

Won jij al vaak een prijs? Heb je al leuke cadeaus gekregen van de kerstman?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!