Vorige jaren deed ik met plezier mee met Secret Santa georganiseerd door Tess. Zij kreeg dit jaar haar eerste kindje en organiseerde deze keer heel begrijpelijk geen Secret Santa. Gelukkig is Blogland groot en kon ik dit jaar bij Romina en bij Meisje deelnemen aan een soortgelijke swap. Romina deed van #kerstruil. Ik verstuurde mijn pakketje braaf op tijd, maar ik heb helaas zelf nog niets ontvangen. Ik hoop dat het gewoon nog onderweg is en zal hier dan braaf beide pakketjes showen.

Meisje van Nummer 44 organiseerde een kerstkaartenruil en daarvan kreeg ik al wel alles aan, dus deel ik even wat ik stuurde en wat ik aankreeg.

Gestuurd

Knutselen is even moeilijk met die verbouwingen hier, maar ik wilde wel graag een persoonlijke touch geven aan de kaartjes die ik stuurde en daarom stak ik bij beide kaarten en zelfgemaakt paar oorbellen.

http://gerhildemaakt.wordpress.comDeze stuurde ik naar Katrien van de blog Jongens toch!

http://gerhildemaakt.wordpress.comEn dit ging naar Inge van de blog Madame Stof, aan wiens Instagramchallenge (#30dagen30details) ik dit jaar meedeed. Zij maakt dan wel zelf juwelen, misschien zou ze het ook leuk vinden om een paar te krijgen dat door iemand anders gemaakt is.

Gekregen

kerstkaartenruil gekregenIk kreeg ook twee kaartjes, ah ja, dat is het leuke van een swap!

kerstkaartenruil blogvansabrinaSabrina stuurde mij een kaartje met een briefje en een kerstboompje dat ze samen met haar dochter Anna gemaakt had. Zo leuk!

kerstkaartenruil lepetitrequinHaaike van le petit requin, stuurde mij een heel origineel kaartje, met centjes. Supertof gedaan! We hebben al even voldoende centjes voor onze toekomstige toiletvloer (en als trouwe en vaakst reagerende lezeres zal ze dat wel weten), maar dit is echt leuk gevonden!

Dank je Sabrina en Haaike voor de kaartjes en dank je Meisje om de kerstkaartenruil te organiseren!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!