Ook in 2016 ga ik graag verder met deze rubriek. Tijd voor een vers rondje inspiratie, met vondsten van het internet!

DIY

https://www.pinterest.com/pin/557601997594787969/Tijdens de herfst verloor ik het sleuteltje van mijn fiets in het donker op een grasveldje vol afgevallen blaadjes en eikels. Ik moest lang heel lang zoeken. Ik besloot toen een sleutelhanger te maken om mijn sleuteltje sneller terug te vinden, maar verder dan het pinnen van een idee geraakte ik nog niet. Ik moet er dringend eens werk van maken!

Kokeneteken

Gegratineerde penne all'arrabbiataOp restaurant eet ik graag pasta (mijn vriend lust dat niet en ik eet dat supergraag) en dan liefst nog penne all’arrabbiata, want dat is lichtjes pikant en daar hou ik wel van. Deze gegratineerde versie lijkt me nog lekkerder eigenlijk, al hoeft dat pikant worstje niet voor mij. Penne all’arrabbiata mag van mij een vegetarisch gerecht blijven.

Zoetigheid

http://www.foodnetwork.com/recipes/ina-garten/homemade-marshmallows-recipe.htmlIk ben geen grote fan van marshmallows, maar deze vind ik er eigenlijk heerlijk uitzien! Al kan dat ook gewoon door de mooie foto zijn…

Woorden

friendship https://www.pinterest.com/pin/557601997595187403/Ik weet niet wat ik het leukst vind: de quote of de schattige foto.

Schattig

https://www.pinterest.com/pin/557601997595127560/Oooh! Niet?

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!