Jawel, de vasten is al een dikke vier weken bezig. Tijd voor een nieuwe update van Dagen Zonder Vlees dus!

DZV

Deze weken waren gemakkelijker dan week 1 en 2: ik at geen enkele keer vlees. Ik ‘miste’ het ook maar een keer: toen we een keertje naar de Quick gingen. De enige vegetarische optie die ze daar hebben is een trio van kaasballetjes en dat is vooral … smaakloos. Echt lekker was dat dus niet, maar daarvoor ga je ook niet per se naar de Quick. Als Quick niets aan het aanbod doet, zal ik volgende keer vermoedelijk terug voor de chicken dips gaan, gelukkig gaan we niet vaak naar Quick en consoorten.

De andere uitdagingen (seizoensgroenten eten, geen eten weggooien en geen eten in wegwerpverpakking kopen) blijf ik rustig invullen, maar momenteel doe ik er niet extra mijn best voor. Met de verbouwingen is onze levensstandaard al speciaal genoeg. Voor DZV focus ik mij vooral op geen vlees eten. En dat gaat vlot. Hoera!

Ook deze keer deel ik graag het totale overzicht, al is het maar omdat ik 444 vierkante meter bespaarde.

DZV overzicht

Ik ben benieuwd op hoeveel vierkante meter ik ga eindigen over twee weken. Rond de 600 vierkante meter vermoedelijk. Het doet je toch nadenken over je vleesinname, mij toch.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!