www.villalies.blogspot.be/p/fairwear-friday.html

Ik blijf Fair Wear Friday een geweldig initiatief vinden, maar ik geraak soms zelf het overzicht een beetje kwijt. Daarom leek het mij interessant om eens een overzicht te maken van alle FWF-posts die verschenen zijn in april. Ik ga dat hier niet iedere maand doen, hoor, maar af en toe toch eens. Zo kunnen jullie misschien ook enkele nieuwe blogs ontdekken.

By MiekK

Marieke legde in april uit hoe je van een trui een rokje kan maken en ze schreef ook over de Fashion Revolution Week.

Durkje

http://www.durkje.nl/

Durkje maakte geen ‘echte’ FWF-post in april, maar ze schreef wel over een gordijn uit de kringloopwinkel waar ze een tuinshort van maakte.

El en co

Ellen van El en co was bijzonder actief afgelopen maand op FWF-vlak, ze schreef maar liefst vier FWF-blogposts in april! Ze begon met een filmpje over waarom goedkope kleding een probleem is, toen schreef ze over knielappen (met leuke foto’s), daarna over speelkleren en hoe je ze gemakkelijk zelf kan maken. Haar laatste FWF-post ging over de Fashion Revolution.

Geertruurzaam

Geertrui schreef, net als Ellen, vier FWF-posts in april.

Ze begon op een april met een aprilvis, daarna schreef ze over haar handtas van Elvis & Kresse. Ze had het ook over wol en zijde en in haar laatste FWF-post van april legde ze haar systeem voor halfvuile was uit.

Happy Acorn

http://www.happyacorn.nl/

Nina schreef in april over waar je faire en eco kleding kan shoppen.

Le petit requin

Haaike van Le petit requin poseerde deze maand gezwind in een speeltuin en dat leverde leuke foto’s op!

MissMash

Katelijn schreef in april geen ‘echte’ FWF-post, maar ze schreef wel over de wasschillen van Seepje, want faire kleding moet ook gewassen worden natuurlijk. Zelf schreef ik hier al over de wasballen die ik gebruik om mijn kleding op een ecologische manier proper te krijgen. Ze gaan nog altijd mee en zullen ook nog lang meegaan, wat ik echt een voordeel vind.

Ontroerend goed

Liesbeth van Ontroerend goed schreef een FWF-blogpost naar aanleiding van Fashion Revolution Week met de vraag wie haar kleren maakte. Haar schoenen zien er heel speciaal uit op de foto en deden mij beseffen dat ik ook best investeer in een paar schoenen zonder hak.

Vintage and beauty

Kiim schrijft regelmatig over fair fashion, maar niet altijd onder het FWF-label.

Bezoek haar blog zeker als je wil weten waarom ze fair fashion koopten hoe je een fair fashionista wordt. Ze schreef in april onder andere ook over de handgemaakte tassen van Smateria en de onderbroeken van Saint Basics. Ook maakte ze een vlog over shoppen bij The Vintage Rebel.

Een volledig overzicht van alle blogs die meedoen met Fair Wear Friday kan je bij Lies van Villa Lisa vinden.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!