babyfeet Unsplash Danielle MacInnes

Nee hoor, wij hebben niet ineens babyplannen, zeker niet. Wij zijn nog steeds bewust kinderloos.

Voor een projectje ben ik wel op zoek naar voornamen. Liefst voornamen die kinderen en jongeren nu hebben. De populaire voornamen kan ik zelf wel achterhalen, ik zoek eerder de iets originelere en wie kan ik daarvoor beter inschakelen dan mijn allerliefste bloglezers?

Laat hieronder in de reacties dus gerust de namen van je kinderen, nichtjes en neefjes, buurjongens en buurmeisjes en klasgenootjes van je kinderen achter. Alle namen zijn welkom, hoe meer diversiteit hoe liever! Het enige wat ik vraag is om duidelijk aan te geven wat de jongensnamen zijn en wat de meisjesnamen.

Kan jij mij helpen? Shoot!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!