Toen Helena geboren werd en het kaartje sterk leek op dat van haar broer Daniel, wist ik al snel dat ik ook een vergelijkbaar cadeau wilde maken. Bij Daniel ging ik aan de slag met flockfolie, zoals ik wel vaker doe voor geboortecadeautjes.

Voor Daniel personaliseerde ik ongeveer anderhalf jaar geleden een body en een slab.

flocken gerhildemaakt.wordpress.com

Nu deed ik ongeveer het zelfde voor zusje Helena.

flocken-voor-marie

De mama van Daniel en Helena is een vriendin van aan d’unief (in België even bekend als d’Ardennen en ‘tinternet, denk ik). We zien elkaar niet vaak omdat we allebei drukke levens hebben, maar vooral ook omdat we ver uit elkaar wonen. Zij woont namelijk in, jawel, d’Ardennen. Omdat ik geen body in maat 104 wilde maken en we het momenteel te druk hebben met de verbouwingen om naar d’Ardennen af te zakken, besloot ik om het cadeautje met de post op te sturen. Post krijgen is altijd leuk, he!

Intussen kreeg ik al enkele foto’s doorgemaild, het body’tje was blijkbaar in de juiste maat. 🙂

Wat een schatje!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!