De afgelopen maanden werden in blogland verschillende baby’s geboren. Ook Fieke werd mama, van een prachtige dochter: Juliette. Het kaartje werd gemaakt door Kathleen, ik herkende haar leuke stijl meteen toen ik het kaartje zag. Mocht ik zelf een kindje willen, dan zou ik het kaartje ook door haar laten ontwerpen. πŸ™‚ Fieke toont het geboortekaartje en de doopsuiker trouwens ook op haar blog.

geboortekaartje Juliette

De wolkjes op het kaartje leken mij ideaal om te flocken, haar naam iets minder omdat de letters nogal smal zijn. Daarom deed ik dat met textielstift. Het is niet perfect, maar ik vermoed dat Fieke daar wel mee kan leven en dat ze het vooral leuk vindt dat ik creatief ben geweest.

flocken-voor-juliette

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!