Werken herbekeken: Fosbury & Sons

Werken herbekeken: Fosbury & Sons


Afgelopen donderdag ging ik met mijn broer naar de opening van Fosbury & Sons op de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Op de eerste verdieping van de vroegere Electrabeltoren (nu de WATT-toren) openden mijn neef en zijn compagnon een creatieve coworkingplek. Omdat ik er zo van onder de indruk ben, schrijf ik er graag over. Dit is dus niet gesponsord, mijn neef weet niet eens dat ik dit schrijf.

The office as you know it is dead

250 werkplekken die dag en nacht open zijn, zeven dagen op zeven. Het samenbrengen van  bedrijven en freelancers zodat ze elkaar leren kennen en kunnen samenwerken. Een plek waar je geïnspireerd wordt, waar je contacten legt, waar je klanten kan ontvangen, waar je kan werken wanneer je maar wil.

3000 vierkante meter is veel, maar het is echt prachtig ingericht. Allemaal verschillende hoekjes waar je kan zitten, maar ook grotere ruimtes waar je kan werken of vergaderen.

fosbury-and-sons-gezellige-werkplekken

fosbury-and-sons-grotere-werkplekken

Met veel groen, met imposante lusters en veel kunst. Echt een inspirerende plek.

fosbury-and-sons-kunst-en-lusters

Er was trouwens zot veel volk op de opening (dat kon je al op Instagram zien), maar doordat het zo groot is en zo goed ingericht, kon ik toch foto’s nemen met weinig mensen op. Tot en met 23 december houden ze trouwens Welcome Days, zodat iedereen de plek rustig kan ontdekken.

Mocht ik zelfstandige zijn, ik zou het wel weten. Al zou ik er niet permanent een kantoor huren, ik zou eerder gaan voor  de abonnementsformule waarbij je tien keer langs kan gaan op drie maanden tijd, denk ik. Al hoef je daar in principe geen zelfstandige voor te zijn. Als ik thuiswerk, kan ik eigenlijk evengoed naar daar gaan. Misschien toch eens op het werk laten weten wat voor inspirerende plek er net geopend is …

Werk jij in een inspirerende omgeving? Zie je jezelf op zo’n plek werken?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

5 Comments

 • Evi
  December 12, 2016 at 12:35 pm

  Ziet me er een hele fijne & inspirerende werkplek uit!

 • Kelly
  December 12, 2016 at 6:07 pm

  Ik hou van inspirerende coworkingplekjes <3 Ook al ben ik (nog) geen zelfstandige, haha!
  Kelly recently posted…Cadeaus voor groene mensenMy Profile

 • geertruurzaam
  December 13, 2016 at 8:30 pm

  Wauw, ziet er mooi uit!
  Toch heel wat inspirerende dan de vele uren die ik vaak in de bib van Permeke doorbreng om te werken 🙂

 • Silke
  December 13, 2016 at 9:30 pm

  Ik had inderdaad al iets zien passeren op Instagram, maar ik wist niet dat het een coworkingplek is, wat geweldig! Ik zou het wel weten als ik in de buurt woonde 😉

 • Els
  December 14, 2016 at 2:08 pm

  Wauw, ziet er fantastisch uit. Knap werk van je neef!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram