een nieuwe vloer in de slaapkamer * onze lening herfinancieren * spelletjes spelen bij de broer * spontaan een kaartje krijgen (dank je, meisje) * interessante avondjes uit * dEUS nog eens zien optreden * mensen bij wie ik ongegeneerd mag zagen * vriendin S. die een geweldige carrièreswitch maakt * een tekening krijgen van mijn nichtje * een pakketje krijgen van een vriendin die ik al veel te lang niet meer gezien heb * een belangrijk project dat een ‘go’ krijgt * mijn vriend die stopt met roken en daarin goed ondersteund wordt op zijn werk * langer licht * fijne lunchpauzewandelingetjes in het zonnetje * het einde dat in zicht is van een minder leuke periode * voorzichtige plannen maken voor een vakantie (na een jaar of drie)

Kattenbonus!

De zestigste editie verdient een extraatje en net als bij de veertigste en de vijftigste editie vier ik dat graag met een kattenbonus, in navolging van Olga van Team Confetti. Opgelet, kattenoverload!

Hobbes schattig op schoot

Jip koekjes

Hobbes in een bolletje

Jip in spiegel

Hobbes tegen benen

 

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!