Count your blessings #60 + kattenbonus

Count your blessings #60 + kattenbonus


een nieuwe vloer in de slaapkamer * onze lening herfinancieren * spelletjes spelen bij de broer * spontaan een kaartje krijgen (dank je, meisje) * interessante avondjes uit * dEUS nog eens zien optreden * mensen bij wie ik ongegeneerd mag zagen * vriendin S. die een geweldige carrièreswitch maakt * een tekening krijgen van mijn nichtje * een pakketje krijgen van een vriendin die ik al veel te lang niet meer gezien heb * een belangrijk project dat een ‘go’ krijgt * mijn vriend die stopt met roken en daarin goed ondersteund wordt op zijn werk * langer licht * fijne lunchpauzewandelingetjes in het zonnetje * het einde dat in zicht is van een minder leuke periode * voorzichtige plannen maken voor een vakantie (na een jaar of drie)

Kattenbonus!

De zestigste editie verdient een extraatje en net als bij de veertigste en de vijftigste editie vier ik dat graag met een kattenbonus, in navolging van Olga van Team Confetti. Opgelet, kattenoverload!

Hobbes schattig op schoot

Jip koekjes

Hobbes in een bolletje

Jip in spiegel

Hobbes tegen benen

 

Save

Save

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

16 Comments

 • Anne-Sophie
  February 17, 2017 at 6:35 pm

  “Mensen bij wie ik ongegeneerd mag zagen”, die zijn de beste he! Ik heb zo’n vriendin met wie ik soms gewoon bewust afspreek om wat tegen elkaar te zagen. Zo’n opluchting om dat eens te kunnen doen soms 🙂 Hahaha, die 2e foto maakt mijn hele dag goed!

  • gerhilde
   gerhilde
   February 17, 2017 at 10:18 pm

   Ik ga helemaal akkoord! Al hoop ik dat ik binnenkort geen reden meer heb om echt te zagen. 🙂

 • Mel
  February 17, 2017 at 7:03 pm

  Oooooh ik smelt helemaal weg bij de pluizebeestjes! 🙂

 • Tante Fee
  February 17, 2017 at 7:35 pm

  Bedankt voor de bonus 🙂 Die laatste foto doet me wat heimwee krijgen naar onze kater vroeger …

 • geertruurzaam
  February 18, 2017 at 12:05 am

  Ik juich vooral voor langer licht, zaaaalig!

 • Hilde
  February 18, 2017 at 9:19 am

  Zalig dat de dagen zo beginnen lengen 🙂 . En een eerste lentegevoel afgelopen woensdag. Vrienden bij wie je jezelf kan/mag zijn, zijn èchte vrienden, dus helemaal ok wat dat ongegeneerd zagen betreft vind ik 😉 . Zo fijn dat jullie eens eindelijk een adempauze zullen kunnen inlassen, ik wens het je van harte toe!!

 • Vriendin S.
  February 18, 2017 at 5:33 pm

  Super lief van jou dat ik bij jouw blessings mag staan! Daar moet ik nu spontaan van glimlachen :-). Mag ik hier even zeggen dat ik blij ben dat wij na al die jaren nog steeds zo een goede vriendinnen zijn? Dat is nu eens mijn super blessing :-).

  • gerhilde
   gerhilde
   February 18, 2017 at 8:24 pm

   Dat mag jij zeggen, ja. I agree. 🙂

 • Fieke
  February 18, 2017 at 8:37 pm

  Heerlijk! Wij genieten ook van de langer wordende dagen! En die katten, te schattig!

 • Armande
  February 19, 2017 at 4:04 pm

  He wat een gezellige knuffelpoezen. Zo relaxed, het leven met huisdieren…
  Armande recently posted…Professionele opmaak van je foto’s en afbeeldingen met Canva!My Profile

 • Silke
  February 19, 2017 at 6:01 pm

  No such thing als een kattenoverload! Fijn lijstje en fijne foto’s!

  Ik ben zelf ook zó blij met de lengende dagen! Maakt meteen een groot verschil vind ik…
  Silke recently posted…31 dagen, 31 foto’s, 31 verhalenMy Profile

 • Liese
  February 20, 2017 at 6:59 am

  Katten zijn altijd een goed idee

 • Sarah
  February 21, 2017 at 10:11 am

  Leuk lijstje! En hoera voor kattenbonussen! 🙂

 • Le petit requin
  February 21, 2017 at 1:13 pm

  Hihi, die tweede foto met de koekjesdoos 🙂
  Hoera voor je vriend; ik duim dat hij het stoppen volhoudt!

 • Joyce rdt
  February 21, 2017 at 1:58 pm

  Wat een fijn lijstje en wat onwijs leuk om zo onverwacht een pakketje te krijgen, te leuk! Liefs.x

 • Goofball
  March 3, 2017 at 1:47 pm

  joepie voor kattenbonussen

  ja ik had langer licht ook in mijn lijstje staan (ah oeps, dat nog moet gepubliceerd worden…binnenkort dus)

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram