Vorige week moesten we afscheid nemen van een toffe collega. Een toffe collega die dan nog eens altijd de afscheidscadeautjes voor andere collega’s op zich nam. Er zijn de laatste maanden enkele afscheidsmomenten gepasseerd, ja. Jammer maar helaas. Die laatste toffe collega had altijd originele ideetjes en we vonden dat ook zij een persoonlijk afscheid verdiende.

We kochten enkele dingen, lieten een kaartje rondgaan en maakten ook twee persoonlijkere cadeautjes. Een bakboekje met recepten van het team (oude en nieuwe leden) en een doos Mercikes! Akkoord, dat laatste lijkt niet origineel, maar we maakten het net iets persoonlijker.

We maakten de verpakking voorzichtig open (achteraan plakt het vast, wees dus voorzichtig als je hetzelfde wil doen) en schreven onder elk chocolaatje (behalve die in de rand, wegens onmogelijk om daar te schrijven) een bedanking.

Mercikes

Nadien deden we de doos opnieuw dicht en schoven we het plastiekje er opnieuw over. Dat extra papiertje met konijn kon meteen verstoppen dat de doos al open was geweest.

Dit is trouwens geen gesponsorde post, Mercikes zijn gewoon ideaal voor dit projectje.

Mercikes detail

We hadden veel redenen om haar te bedanken en dat hebben we op deze manier ook in stijl kunnen doen. Merci toffe (intussen) ex-collega!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!