In 2015 schreef Tea een gastblog bij Olga met insider tips voor Londen, waar Tea woont. Ik zwierde het op mijn Pinterestbord ‘op reis’, want ik wil al erg lang opnieuw naar Londen. EΓ©n van de tips die Tea in haar gastblog geeft, is de flagstore van Paperchase (Tottenham Court Road). Een winkel vol (VOL) met notitieboekjes, kaartjes, agenda’s, papier, sketchboekjes, pennen … Die moesten we wel gaan bekijken en we leefden ons uit.

Paperchase Londen stationary papier

Paperchase Londen papier

Ik wilde zo ongeveer alles kopen, maar heb mij ingehouden en ben enkele dingen braaf terug gaan leggen, omdat ik ze toch niet mooi zou kunnen vervoeren.

Ik kocht wel enkele dingen waar ik intussen al mee aan de slag ben gegaan. Morgen meer daarover!

Is dit een winkel voor jou? Zou jij zo’n winkel ook bezoeken op citytrip?

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!