Frank zei maandagmorgen op de radio dat als je donderdag een snipperdag kon nemen, je dat zeker moest doen. Ik keek in mijn agenda en voegde de daad bij het woord. Mijn agenda was leeg voor donderdag dus ik zou niets moeten verzetten. Ik heb meer dan genoeg te doen, want het is nu erg druk op het werk met lange dagen en werken op zaterdag. Dat hou je niet lang vol en dus neem ik liever een snipperdag op een dag met prachtig weer, want ik krijg energie van de zon. Komend weekend wordt grijs en zal mij vermoedelijk weinig energie geven. Ik genoot zo van het goede weer afgelopen zondag en ik kan echt nog wel een extra portie energie gebruiken. Vandaag ga ik voor een combinatie van leuke en nuttige dingen, zodat ik komend weekend vooral nuttige dingen kan doen. Het huishouden, maar bijvoorbeeld ook bloggen voor de week die eraan komt, want ik de week kom ik daar amper toe.

Dat #40dagenbloggen vind ik een fijne uitdaging en ik ben koppig genoeg om ervoor te blijven gaan, maar het geeft wel wat extra werk natuurlijk. Genieten jullie er een beetje van of vinden jullie het tempo wat te hoog?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!