Give-away! Win een massage!


Voor #40dagenbloggen stelde Miss Pixie voor om met iemand af te spreken om bij elkaar een prijs weg te geven. Ik vond dat een geweldig idee van haar en gaf mij meteen op. Ook Greet van Greet on the way zag dat wel zitten. Mij leek het dan weer heel leuk om een massage weg te geven en zo vonden we elkaar.

Greet geeft massages in bijberoep sinds 2014 en haar bedrijfje heet Massages Ripozo. Ze geeft ontspannende massages & sport- en zwangerschaps massages. Haar logo maakte ze zelf, tijdens de cursus van Kathleen: Ontwerp je eigen merk, waar binnenkort trouwens een nieuwe cursus voor zal starten.

cadeaubon Ripozo

En ik mag dus een massage van dertig minuten weggeven! Of een cadeaubon van vijfentwintig euro voor een andere massage! Een massage valt natuurlijk niet op te sturen met de post dus je zal wel naar Beerse moeten als je je prijs wil innen. Ik hoop alleszins dat ik wat lezers heb die er in de buurt wonen of die wel een uitstapje naar daar willen maken.

Om mee te doen aan de give-away houden we het simpel: een reactie op deze blogpost is voldoende.

Greet kan je volgen op haar blog (of via Bloglovin’). Haar massagewebsite kan je ook volgen via Bloglovin’ en via Facebook. Dat is allemaal niet verplicht, maar wel tof natuurlijk. Ik geef natuurlijk ook iets weg, daar zal Greet vandaag meer uitleg over geven. Ga zeker eens kijken op haar blog!

Meedoen kan tot 24 maart, op 25 maart maak ik hier de winnaar bekend. Succes!

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

Hoera!

Over #40dagenbloggen

15 Comments

 • geertruurzaam
  March 17, 2017 at 10:14 am

  Beerse is niet haalbaar voor mij, maar het is wel een toffe prijs πŸ™‚
  Hopelijk wordt er iemand heerlijk ontspannen van!

 • Sofie
  March 17, 2017 at 2:15 pm

  Oh leuk! Het is een eindje maar ik doe graag mee πŸ™‚ Ik volg greet on the way ook al een tijdje!

 • FrΓ©
  March 17, 2017 at 5:42 pm

  Ik ken wel iemand in Beerse… πŸ™‚

 • Nathalie
  March 17, 2017 at 6:34 pm

  Wat leuk! Ik doe graag mee πŸ™‚

 • Heidi
  March 17, 2017 at 6:57 pm

  Tegen een massage om de hoek zeg ik niet nee!

 • Evi
  March 18, 2017 at 7:20 pm

  Wat leuk! Alleen jammer dat Beerse beetje ver ligt.

 • v_bijengezoem
  March 18, 2017 at 8:56 pm

  Niet naast de deur voor mij, wel voor een goede vriendin, dus sowieso leuk !

 • Falderie
  March 19, 2017 at 7:48 am

  Beerse ligt me ook wat te ver. Maar wel een heel leuke prijs!

 • Lize
  March 19, 2017 at 10:26 pm

  Wat een leuke give-away πŸ™‚ Alleen jammer dat Beerse zo ver is voor mij.

 • Hanne
  March 20, 2017 at 9:22 am

  Amai, een massage, daar wil ik al eens voor rondrijden πŸ˜‰
  Superleuke actie!

 • helga
  March 21, 2017 at 11:43 am

  Wat een fantastische prijs en nog vlakbij ook!

 • Niels
  March 21, 2017 at 1:54 pm

  Super. Hier heb ik nood aan. Niet bij de deur maar daar kom ik wel voor langs πŸ™‚

 • Lia Kimenai
  March 21, 2017 at 2:33 pm

  Echt dichtbij (Turnhout) en dringend nodig πŸ™‚

 • Le petit requin
  March 23, 2017 at 6:26 pm

  Supertof dat jullie bij elkaar iets weggeven! Ik woon weliswaar niet in de buurt (understatement, ahum πŸ˜‰ ), maar wie weet krijg ik het wel ingepland tijdens een weekendje BelgiΓ«. En anders ken ik sowieso wel een paar mensen die daar zeer blij mee zouden zijn!

 • Deborah
  March 24, 2017 at 9:35 am

  Wij willen al lang eens een massageworkshop voor twee doen. Dus die bon zou zeker van pas komen.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram