Voor #40dagenbloggen stelde Miss Pixie voor om met iemand af te spreken om bij elkaar een prijs weg te geven. Ik vond dat een geweldig idee van haar en gaf mij meteen op. Ook Greet van Greet on the way zag dat wel zitten. Mij leek het dan weer heel leuk om een massage weg te geven en zo vonden we elkaar.

Greet geeft massages in bijberoep sinds 2014 en haar bedrijfje heet Massages Ripozo. Ze geeft ontspannende massages & sport- en zwangerschaps massages. Haar logo maakte ze zelf, tijdens de cursus van Kathleen: Ontwerp je eigen merk, waar binnenkort trouwens een nieuwe cursus voor zal starten.

cadeaubon Ripozo

En ik mag dus een massage van dertig minuten weggeven! Of een cadeaubon van vijfentwintig euro voor een andere massage! Een massage valt natuurlijk niet op te sturen met de post dus je zal wel naar Beerse moeten als je je prijs wil innen. Ik hoop alleszins dat ik wat lezers heb die er in de buurt wonen of die wel een uitstapje naar daar willen maken.

Om mee te doen aan de give-away houden we het simpel: een reactie op deze blogpost is voldoende.

Greet kan je volgen op haar blog (of via Bloglovin’). Haar massagewebsite kan je ook volgen via Bloglovin’ en via Facebook. Dat is allemaal niet verplicht, maar wel tof natuurlijk. Ik geef natuurlijk ook iets weg, daar zal Greet vandaag meer uitleg over geven. Ga zeker eens kijken op haar blog!

Meedoen kan tot 24 maart, op 25 maart maak ik hier de winnaar bekend. Succes!

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!