Vorige week organiseerde ik een give-away met Greet. Zij gaf een prijs van mij weg (kaartjes met transferfolie), ik mocht een massage van haar weggeven.

De winnaar krijgt de massage in Beerse en dat is uiteraard niet voor iedereen haalbaar, maar er reageerden toch 15 mensen. Voor sommigen bleek Beerse te ver (begrijpelijk), maar omdat reageren automatisch zorgt voor deelname, tel ik simpelweg iedereen mee. Ik liet random.org de rest van het werk doen …

winnaar massage random 15Gelukkig reageerde de twaalfde deelnemer enthousiast.

winnaar massage randomHelga, proficiat, je wint een massage in Beerse! Vlakbij blijkbaar. 🙂

Helga, stuur jij een mailtje naar [email protected]? Dan breng ik je in contact met Greet.

Voor degenen die bij Greet meededen aan mijn give-away voor de kaartjes: ook zij maakt vandaag de winnaar bekend. Allen daarheen!

 

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!