Ik hou van Instagram. Ik post er regelmatig zelf foto’s (al heb ik mij nog niet gewaagd aan de Stories) en vind het ook fijn om anderen te volgen. Vandaag zet ik drie Instagramaccounts in de bloemetjes!

1 Taalvoutjes

Ik leerde Taalvoutjes kennen op Facebook, maar ik volg hen eigenlijk liever on Instagram. Ik heb een zwak voor taal en heb zelf ook de neiging om taalfouten te spotten (en fotograferen, ja). Ze hebben trouwens ook een Engelstalig broertje, misteakscom.

Instagram Taalvoutjes

2 Librairie Mollat

Een boekenwinkel in Frankrijk met een Instagramaccount. Het leukste vind ik dat ze foto’s nemen met klanten en boekcovers, zoals de eerste foto hieronder.

Instagram Librairie Mollat

3 Paperboyo

Deze man reist de wereld rond en neemt foto’s met knipsels uit papier. Hij zegt zelf: ‘I see things you don’t see’ en daar heeft hij vaak gelijk in.

Instagram Paperboyo

Ken jij nog toffe Instagramaccounts die net een tikkeltje creatiever zijn?

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!