Ik eindig een dagje vroeger met #40dagen bloggen, ik ga dus eigenlijk maar voor #39dagenbloggen. Ik besef dus wel dat het eigenlijk morgen pas eindigt (zeker omdat ik al mijn skipdagen trouw op zondag heb ingezet), maar ik ben morgen niet in de buurt van een laptop en mijn blog weigert in 99 % van de gevallen mijn ingeplande berichten zelf online te zetten. Ik ga hier nog wel een berichtje plaatsen voor die veertigste, maar de kans dat dat ook effectief online komt is dus miniem.

Ik heb genoten van #40dagen bloggen! Het was weer een geweldig idee van Kathleen! In eerste instantie twijfelde ik, omdat het momenteel al druk genoeg is in mijn leven, maar het sprak mij echt wel aan. Kathleen stelde een waslijst aan mogelijke onderwerpen op en stelde geen #40dagenbloggen-politie in. ‘You do you’ was duidelijk de slogan en dat is heerlijk. Geen druk van buitenaf dus, maar ik wilde vooral zelf slagen. In het begin dacht ik dat het echt moeilijk zou zijn, maar eigenlijk is dat heel goed meegevallen. Ik schrijf doorgaans in het weekend mijn blogposts voor de komende week. Dat lukte deze keer niet altijd (zeker de zaterdagposts waren er vaak wat te veel aan), maar tijdens het weekend wist ik al wel waarover ik ging schrijven de komende week en de eerste blogposts schreef ik natuurlijk al wel. Ik gebruik nog steeds geen contentplanner en dat werkt dus nog altijd goed voor mij.

Ik ging wel creatiever om met onderwerpen, zo schreef ik meer berichten over bijvoorbeeld Londen en transferfolie dan ik anders zou doen. Doordat er veel verscheen, stoorde dat ook niet, denk ik. Ik probeerde zelf toch altijd genoeg variatie te voorzien in mijn onderwerpen. De lijst van Kathleen bekeek ik wel één keer in het begin, maar nadien eigenlijk niet meer. Ik heb hem niet echt nodig gehad. Ik schreef ook meer persoonlijke dingen en schreef eindelijk blogposts die al langer in mijn hoofd zaten. De give-away met Greet vond ik ook een fijne ervaring. Voor mij was het echt een welkome uitdaging.

Ik heb ervan genoten en ik hoop jij ook, maar nu ga ik toch terug naar mijn oude stramien.

Hoe heb jij #40dagenbloggen ervaren? Denk je dat het nu even veel stiller zal zijn in blogland?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!