Mensen die Kelly volgen op Instagram zullen volgend beeld misschien herkennen. Vier weken geleden gaf Kelly er een sneak peak en ik heb mij serieus in moeten houden om niet uit te schreeuwen dat het over mij ging.

sneak peak lamerlette

Vorig jaar presenteerde ze de tas die ze gemaakt had voor Haaike op haar blog en dacht ik dat ik haar misschien ook eens zou kunnen vragen om iets te naaien. Eind november zag ik dan dat ze een wikkelrok had gemaakt voor haar schoonmoeder en vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Een wikkelrok hoeft niet perfect op maat te zijn en leek me dan ook geschikt om te naaien op afstand. Ik heb Kelly al een paar keer gezien (op blogmeetings) dus ik weet dat ze mijn figuur en lengte kent. Ik stuurde haar een mailtje met een voorzichtige vraag (want, ah ja, zij is aan het bouwen en zou waarschijnlijk toch geen tijd hebben om te naaien voor anderen) en kreeg een positief antwoord terug. Als het niet onmiddellijk moest, zag ze het zitten. Onmiddellijk moest het zeker niet, want het was bijna winter en ik vind rokken belangrijker in de zomer dan in het koudste seizoen. Ik liet het zelf wat liggen en kocht pas in januari (één van de laatste dagen van de solden) het stofje bij Georgette, in promotie: Stickly Rockers van Zonen09. Die stof is GOTS-gecertifieerd en dat was een bewust keuze: als ik iets op maat laat maken, heb ik liefst dat het zo fair en eco mogelijk is.

Kelly zorgde zelf voor ideale werkomstandigheden, ik voor een cadeautje als bedanking (Kelly is nog niet in bijberoep en wilde niet betaald worden, ruilhandel zag ze wel zitten).

wikkelrok Kelly collageMijn vriend maakte ook een analoge foto met een oude camera (1957), maar het sluitergordijn ging niet helemaal open. Al heeft het wel iets, vind ik.

wikkelrok Kelly analoge foto

Ik ben heel blij met mijn nieuwe rok! Kelly schrijft er trouwens vandaag ook over, ga zeker eens lezen.

Dit artikel bevat een affiliate link.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!