een fijne fuif, met verkleedpartij * mijn vriend die in een romantische bui een passende neptattoo zet bij hem en mij * bouwverlof en veel kunnen doen in ons huis * hulp bij de verbouwingen * een geslaagde juwelenavond met extra bestellingen * een werktafel voor in de hobbykamer * mijn juwelengerief weer boven kunnen halen * mij volledig uitleven met een techniek die ik drie jaar niet heb kunnen gebruiken en waar ik helemaal fan van ben * het verrassingspakket winnen bij Julienne * een geweldig pakket krijgen op maat van haar en mij * wat meer bekendheid voor mijn juwelen * het boek van de leesclub kunnen lenen * een opname bijwonen van Culture Club (vriendin D. en ik zitten links van het grote scherm, allebei met ons hoofd een beetje schuin) * onze cactus die een baby krijgt * de andere cactus (waarvan we dachten dat die zo goed als dood was) die ook een baby krijgt * een geslaagde verkoop bij Toko 139 (met dank aan alle aanwezigen)

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!