Count your blessings #69

Count your blessings #69


een fijne fuif, met verkleedpartij * mijn vriend die in een romantische bui een passende neptattoo zet bij hem en mij * bouwverlof en veel kunnen doen in ons huis * hulp bij de verbouwingen * een geslaagde juwelenavond met extra bestellingen * een werktafel voor in de hobbykamer * mijn juwelengerief weer boven kunnen halen * mij volledig uitleven met een techniek die ik drie jaar niet heb kunnen gebruiken en waar ik helemaal fan van ben * het verrassingspakket winnen bij Julienne * een geweldig pakket krijgen op maat van haar en mij * wat meer bekendheid voor mijn juwelen * het boek van de leesclub kunnen lenen * een opname bijwonen van Culture Club (vriendin D. en ik zitten links van het grote scherm, allebei met ons hoofd een beetje schuin) * onze cactus die een baby krijgt * de andere cactus (waarvan we dachten dat die zo goed als dood was) die ook een baby krijgt * een geslaagde verkoop bij Toko 139 (met dank aan alle aanwezigen)

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Goofball
  November 13, 2017 at 10:56 am

  Ik vind count your blessings altijd zo leuk, die geven energie om te lezen. Cactussen die babies krijgen: dat leest wel ontzettend grappig

  • gerhilde
   gerhilde
   November 13, 2017 at 8:35 pm

   Dank je. Het is dankzij jouw positieve reacties dat ik deze rubriek zo goed volhou. 🙂

 • fieke
  November 13, 2017 at 8:52 pm

  Zo’n schattige babycactus! En zo fijn dat het goed gaat met je juwelen! Dat moet ik bij gelegenheid eens van dichterbij bekijken. Maar eerst eens zien hoe en waar ik mijn gaatjes kan (laten) doorprikken…

  • gerhilde
   gerhilde
   November 13, 2017 at 10:22 pm

   Als ze volledig dichtgegroeid zijn, zou ik het bij een professional laten doen. Als het maar een klein stukje is, kan je misschien eens lief lachen naar je man? Ik heb ook andere dingen dan oorbellen, hoor. Al zijn oorbellen inderdaad de hoofdmoot.

   • fieke
    November 14, 2017 at 8:10 pm

    Misschien een domme vraag, maar kan je dat gewoon bij een juwelier laten doen? Ik herinner me dat ik als kind bij een juwelier ging, maar geen idee hoe dat er tegenwoordig aan toe gaat 🙂

    • gerhilde
     gerhilde
     November 14, 2017 at 10:13 pm

     Ja hoor, de meeste juweliers doen dat. 🙂

 • Tante Fee
  November 13, 2017 at 8:54 pm

  Moh, die cactus! Zalig! En hoe je kat daar op de foto ook weer heerlijk ligt te soezen …

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram